Haberler

    Brezilya ve Hollanda Maçına Doğru


    Brezilya'nın başkenti Brasilia'daki Nacional Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 23.00'te başlayacak.

    Karşılaşmada Cezayirli hakem Djamel Haimoudi düdük çalacak. Haimoudi'nin yardımcılıklarını Fas'tan Redouane Achik ve aynı ülkeden Abdelhak Etchiali yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Japon Yuichi Nishimura üstlenecek.

    Brezilya'da Neymar yok


    Brezilya'da sakatlığı nedeniyle turnuvayı kapatan golcü futbolcu Neymar, Hollanda maçında forma giyemeyecek. Kolombiya karşısındaki çeyrek final mücadelesinde, Juan Zuniga'nın müdahalesiyle sakatlanan Brezilya'nın en önemli kozu Neymar, yarı finalde 7-1 kaybedilen Almanya maçında da oynayamamıştı. Hollanda'da ise karşılaşma öncesi Leroy Fer ve Nigel de Jong'un durumları belirsiz. Meksika karşısındaki ikinci tur maçında sakatlanan ve turnuvanın kalanında oynayamayacağı açıklanan de Jong, Arjantin karşısındaki yarı final mücadelesine sürpriz bir şekilde ilk 11'de başlamış ancak ikinci devrede oyundan alınmıştı. "Portakallar"da Leroy Fer ise antrenman sırasında sakatlık yaşayarak ikinci turdaki Meksika maçından itibaren formasından uzak kalmıştı.

    Takımların kupadaki performansı


    A Grubu'nda yaptığı 3 maç sonunda 7 puan toplayan Brezilya, averajla Meksika'nın önünde lider olarak ikinci tura yükseldi. Grupta Hırvatistan'ı 3-1, Kamerun'u 4-1 yenen "Sambacılar", Meksika ile 0-0 berabere kaldı. İkinci turda Şili'yi penaltılarla deviren Brezilya, çeyrek finalde ise Kolombiya'yı 2-1 ile geçti. Yarı finalde 7-1'lik skorla Almanya karşısında tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan Brezilya, 11 gol atıp, 11 gol yedi. Brezilya'nın turnuvadaki en golcü oyuncusu, rakip fileleri 4 kez havalandıran Neymar oldu. B Grubu'nda 3'te 3 yaparak 9 puan toplayan Hollanda, Şili'nin önünde lider olarak adını ikinci tura yazdırdı.

    Grupta son şampiyon İspanya'yı 5-1, Avustralya'yı 3-2 ve Şili'yi 2-0 mağlup eden "Portakallar", ikinci turda Meksika'yı 2-1'lik skorla eledi. Çeyrek finalde normal süresi 0-0 biten karşılaşmada Kosta Rika'ya penaltılarda 4-3 üstünlük sağlayan Hollanda, yarı finalde bu kez Arjantin'e penaltılarda 4-2 ile boyun eğdi. Hollanda şu ana kadar 12 gol atıp, 4 gol yedi. Arjen Robben ve Robin van Persie, Hollanda'nın turnuvadaki en golcü oyuncuları durumunda.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Hollanda Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title