Haberler

Brezilya'da 3 farklı cezaevinde 42 mahkum asılmış halde ölü bulundu

Güncelleme:

Brezilya'da 3 farklı cezaevinde 42 mahkum asılarak öldürülmüş halde bulundu. Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, kontrolün tekrar ele geçirilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Brezilya'da dört cezaevinde çıkan olaylarda 15 kişinin hayatını kaybetmesinden bir gün sonra bir başka eyalette bulunan 3 farklı cezaevinde 42 mahkum asılarak öldürülmüş olarak bulundu. Cezaevi olayları 2017 yılında mahkumlar arasında çıkan ve 120 kişinin öldüğü bazı mahkumların kafalarının kesildiği olaylarını hatırlattı.

Brezilya'nın Amazon eyaletinde meydana gelen olayda, cezaevinde mahkum olarak yatan 42 suçlu asılmış halde ölü bulundu. Eyalette krize yol açan olay sonrasıAdalet ve Kamu Güvenliği Bakanlığı olayı incelemek için bir özel görev komitesinin görevlendirildiğini söyledi.

EYALET VALİSİ VE ADALET BAKANI AÇIKLAMA YAPTI

Amazon Eyalet Valisi Wilson Lima, cezaevine müdahale ekibi gönderen Adalet Bakanı Sérgio Moroile görüştüğünü görüştüğünü, bakanın ülkeyi ilgilendiren bu krizi atlatmamız için elinden geldiğini yaptığını söyledi.

Brezilya'da 3 farklı cezaevinde 42 mahkum asılmış halde ölü bulundu

"KONTROLÜ TEKRAR ELE ALACAĞIZ"

Çoğunlukla uyuşturucu baronlarının yattığı ceza evlerinde son günlerde çıkan olaylardan dolayı devlet başkanı Jair Bolsonaro, ülkede tüm cezaevlerindeki kontrolü tekrar ele alacaklarına ant içerkenbu tür olayların önüne geçmek için yeni cezaevlerine inşa edeceklerini söyledi.

Brezilya'da 3 farklı cezaevinde 42 mahkum asılmış halde ölü bulundu

Brezilya'da 3 farklı cezaevinde 42 mahkum asılmış halde ölü bulundu

Brezilya'da 3 farklı cezaevinde 42 mahkum asılmış halde ölü bulundu

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title