Haberler

Brezilya Basınına Göre Fenerbahçe Geniş Çaplı Bir Brezilyalı Oyuncu Temizleme Harekatı Başlatıyor

Fenerbahçe Devre Arasında Brezilyalılara Karşı Geniş Çaplı Bir Temizlik Harekatı Başlatıyor. Gidecekler Arasında Başta Teknik Direktör Zico Olmak Üzere Lugano, Deivid ve Edu Var. Takımda Sadece Alex'in Kalacağı Marcio Aulerio'nun İse Türk Olmasından Dolayı Temizlik Harekatı Dışında Kalacağı İddia...

Fenerbahçe devre arasında Brezilyalılara karşı geniş çaplı bir temizlik harekatı başlatıyor. Gidecekler arasında başta teknik direktör Zico olmak üzere Lugano, Deivid ve Edu var. Takımda sadece Alex`in kalacağı Marcio Aulerio`nun ise Türk olmasından dolayı temizlik harekatı dışında kalacağı iddia edildi. Zico; Flamengo`ya, Lugano ve Edu ise Sao Paulo takımına gidebilir.

Brezilya da yayınlanan en önemli spor gazetelerinden Globoesporte, Fenerbahçe`nin Brezilya oyun sisteminden vazgeçme arifesinde olduğunu savundu. Sarı-Lacivertli kulübün takımın şampiyonlar liginden elenmesinden sonra Brezilyalılara karşı devre arasında büyük bir temizlik harekatı başlatabileceğini belirtti. Radikal kararlar alınması beklenen Fenerbahçe`de gönderilecek ilk kurbanlarının Zico, Deivid ve Edu olacağını yazan El Globoesporte Gazetesi, sarı-lacivertli kulüpte Brezilyalı oyuncu ve sistemin sona yaklaştığını savundu.

ElGloboesporte Gazetesi, Zico`nun Brezilya`da Flamengo takımının başına geçebileceğini de iddia ederek Lugano ve Edu ya ise Sao Paulo kapılarının açık olduğunu ve bu kulübün severek bu iki oyuncuyu alabileceğini yazdı. Alex`e övgüler yağdıran gazete, yeri en sağlam futbolcunun bu olduğunu ve Fenerbahçe`nin Alex ile uzun yıllar devam edebileceğini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title