Haberler

Brent Petrolün Varili 84,34 Dolar

Brent petrolün varil fiyatı, uluslararası piyasalarda 84,34 dolardan işlem görüyor.

Brent petrolün varil fiyatı, uluslararası piyasalarda 84,34 dolardan işlem görüyor.

Dün 83,99 dolardan güne başlayan ve gün içinde 84,30 dolara kadar çıkan Brent petrolün varil fiyatı, bu sabah 83,83 dolardan açıldı. Brent petrolün varili saat 09.25 itibarıyla yüzde 0,60 artışla 84,34 dolardan işlem görmeye başladı. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili ise 74,70 dolardan alıcı buldu.

ABD yaptırımları nedeniyle İran'ın günlük petrol ihracatı geçen hafta 1,1 milyon varile geriledi. İran'ın günlük petrol ihracatı nisan ayında 3 milyon varilin üzerine çıkmıştı.

Öte yandan, İran Petrol Bakanı Bijen Zengene dün Suudi Arabistan'ın, İran'ın üretimi düşürmesi nedeniyle piyasada oluşacak açığı kapatacağına yönelik açıklamalarını "anlamsız bulduğunu" belirtti. Zengene, İran petrolünün Suudi Arabistan veya başka ülkelerin petrolüyle telafi edilemeyeceğini kaydetti.

Brent petrolde, teknik olarak 84,44 ile 84,65 dolar aralığının direnç, 84,02 ile 84,23 dolar aralığının destek bölgesi olarak izlenebileceği belirtiliyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Teksas İran Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title