Haberler

    Brendan Rodgers: İnanılmazdık...

    Liverpool teknik patronu, Manchester City karşısında aldıkları 3-2'lik galibiyet sonrasında takımının performansını övdü.

    Premier Lig'de Manchester City'yi 3-2'lik skorla mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha atan Liverpool'da Teknik Direktör Brendan Rodgers takımının sergilediği performansa övgü yağdırdı.

    Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Rodgers, "Unutulmaz bir performanstı. Bugün gerçekten inanılmazdık. Tüm dünya şu anda müthiş bir ruha sahip, kaliteli ve başarılı bir takım izliyor. Harika bir takım karakteri oluştu ve sonuç olarak bizim için çok değerli bir galibiyet aldık." ifadelerini kullandı.

    İlk yarıda oyunun kontrolünü elinde bulundurduklarına değinen Rodgers, şöyle devam etti: "2-0'ı yakaladık ve belki farkı daha da arttırabilirdik. Ancak kaliteli ayaklara sahip rakibimiz iyi reaksiyon verdi ve çabuk toparlandılar. Bu tip durumlar futbolun içinde var. Biz de bunun üzerine tekrar 4-3-3'e döndük ve istediğimizi aldık. Harika bir atmosfer eşliğinde, taraftarımızın da katkısıyla kazanmasını bildik."

    Bir an önce önümüzdeki hafa oynanacak olan Norwich City maçına odaklanmaları gerektiğini anlatan başarılı teknik adam, "Manchester City maçının bizim için belirleyici bir maç olabileceğini söylemiştim. Ancak bu galibiyeti artık untumamız gerekiyor. Önümüzdeki hafta Norwich ile oynayacağız ve bu maça iyi konsantre olmak zorudnayız." diye konuştu.

    Liverpool, Manchester City karşısında almış olduğu galibiyetle puanını 77'ye yükselterek zirvedeki yerini korumuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Liverpool Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title