Haberler

-iş Bankası'nda 3 Yeni Genel Müdür Yardımcısı Göreve Başladı

İş Bankası’nda Cüneyt Demren Ve Ali Kocabaş'ın Emekli Olmaları Nedeniyle Boşalan Genel Müdür Yardımcılıklarına Atama Yapıldı.

İş Bankası’nda Cüneyt Demren ve Ali Kocabaş'ın emekli olmaları nedeniyle boşalan genel müdür yardımcılıklarına atanan İzmir Şubesi Müdürü Tülin Aykın, Galata Şubesi Müdürü Adnan Bali ve Yenişehir Şubesi Müdürü Hakan Barut görevlerine başladı.

İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, yeni Genel Müdür Yardımcılarının görevlerine başladığı kaydedildi. Yeni atamalar sonucunda İş Bankası Eğitim Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne Tülin Aykın, Kurumsal Pazarlama Müdürlüğü, Merkezi Operasyon Müdürlüğü ve Organizasyon Müdürlüğü'ne Adnan Bali bakacak. Hukuk İşleri Müdürlüğü, Hukuk Müşavirliği, İstihbarat ve Mali Tahlil Müdürlüğü ile Sorunlu Krediler Müdürlüğü’nden ise Hakan Barut sorumlu olacak.

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu Tülin Aykın, 1986 yılında İş Bankası'nda Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. 1994 yılında İzmir Şubesi Müdür Yardımcısı, 1998 yılında Ege Birinci Bölge Müdürü, 2000 yılında İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yaptı. Aykın, 2003 yılından itibaren İzmir Şubesi Müdürü olarak görev yapıyordu.

1986 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan Adnan Bali, aynı yıl Türkiye İş Bankası'nda Müfettiş Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. Bali, Fon Yönetimi Müdür Yardımcılığı, Fon Yönetimi Grup Müdürü, Fon Yönetimi Müdürü, Şişli Şubesi Müdürlüğü ve Galata Şubesi Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu Hakan Barut, 1981 yılında İş Bankası Eğitim Müdürlüğü'nde Stajyer Eğitim Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. 1988 yılında Kurumsal Krediler Müdürlüğü'ne Kredi Uzmanı olarak atandı. 1992 yılında aynı müdürlükte Müdür Yardımcılığı, 1995'te Bölge Müdürlüğü yapan Barut, 1997'de Bireysel Krediler Müdürlüğüne yükseltildi. 1998'de Beyoğlu Şubesi Müdürü olan Hakan Barut, 2002 yılından bu yana Yenişehir-Ankara Şubesi Müdürlüğünü yürütüyordu.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title