Haberler

Bozyazı'da Umreye Gidenler Dualarla Uğurlandı

Mersin’in Bozyazı İlçesinden 15 Kişi Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Organizasyonu ile Umre Ziyareti İçin Suudi Arabistan'a Gitti.

Mersin’in Bozyazı ilçesinden 15 kişi Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonu ile umre ziyareti için Suudi Arabistan'a gitti.

Bozyazı’dan 2008 yılının umre kafilesi olarak yola çıkan 15 kişi otogardan yakınları ve sevenleri tarafından dualarla uğurlandı. 7 gün Mekke’de, 7 gün de Medine’de kalacak olan umre kafilesi, 15 gün sonra yurda dönüş yapacaklar. Bozyazı İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, umre ziyaretine gidenleri yolculuk sırasında karşılaşacakları sorunları görevlilere bildirmeleri konusunda uyararak, "Kafileden ayrı hareket etmeyin. Özellikle yaşlı insanlarımıza sahip çıkın. Umre ve hacca mümkün olduğunca genç yaşta gidilmesinden yanayım. Geçen yıllara nazaran gençleşme söz konusu, bu da sevindirici” dedi.

Bozyazı’dan umreye gidenlere Denizci Mehmet Camii İmamı İhsan Topçu başkanlık yapacak.

(HK-HK-Y) 14.04.2008 17:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title