Haberler

Bozüyük'ten Kısa Kısa

Bozüyük Belediyesi ve Bozüyük Anaokulu işbirliğinde oluşturulan sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerin dönem içerisinde ürettiği ürünler sergilendi.

Bozüyük Belediyesi ve Bozüyük Anaokulu işbirliğinde oluşturulan sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerin dönem içerisinde ürettiği ürünler sergilendi.

Metristepe Kültür Merkezi'nde anaokulu öğrencilerinin hayal dünyalarını ve yeteneklerini kullanarak oluşturdukları ürünler, belediye tarafından çocuklar için düzenlenen çocuk sineması günlerinde öğrencilere hediye edildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, yaptığı açıklamada, oyuncak ve sevimli figür ürünlerinin başka çocukları sevindirdiğini belirterek, kültürel ve sanatsal faaliyetler ile sosyal sorumluluk projelerin devam edeceğini bildirdi.

- Bozüyük'te "Genç tiyatro severler günleri"

Bozüyük Belediyesi tarafından gençlere yönelik düzenlenen "Genç tiyatro severler günleri" etkinliği kapsamında "2'si 1 arada" adlı oyun sahnelendi.

Metristepe Kültür Merkezi'nde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın da izlediği, Duygu Şen, Ruhi Sarı, Neslihan Yeldan ve Cemal Hünal'ın rol aldığı oyunda, bitmekte olan bir evlilik ve çiftin yaşadığı olayları komik bir dille anlatıldı.

Bakıcı, oyun sonunda yaptığı konuşmada, yaşanan güncel olayların esprili şekilde anlatan sanatçılara teşekkür ederek, şubat tatilinde gençlerin, onların dinlenmeleri ve sosyalleşmeleri için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Bakıcı Bozüyük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title