Haberler

Bozüyük'ten Kısa Kısa

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bozüyük Şubesi ve Bilecik Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneğinin Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bozüyük Şubesi ve Bilecik Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneğinin Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Oğuz Sertler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentteki sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hizmet etmek için iş birliği yapmaya özen göstereceklerini, sosyal ve kültürel faaliyetlere önem vereceklerini söyledi.

ADD Bozüyük Şube Başkanı Mustafa Aksu ve Bilecik Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Enver Güçyeterde, yeni görevinde Sertler'e başarılar dileğinde bulundu.

-Bozüyük'te Atık Pil Toplama Yarışması

(Fotoğraflı)

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) ve Bozüyük Belediyesi işbirliği okullarda düzenlenen atık pil toplama yarışmasında 844 kilogram atık pil toplandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, il genelinde başlatılan ve TAP'ın geleneksel hale getirdiği okullar arası pil toplama yarışmasına öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği ve kentteki okullarda toplanan atık pillerin TAP'a teslim edilmek üzere imza karşılığı teslim alındığını kaydedildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler tarafından, TAP tarafından yapılan değerlendirme sonucu birinci olan Şehit Zafer İpek İlköğretim ve İş Okuluna masa tenisi takımı diğer okullara da çeşitli hediyelerin verildiği bildirildi.

-Bozüyük'te mahalle polisliği projesi

(Fotoğraflı)

Mahalle Polisliği projesi kapsamında Yediler ve Tekke Mahallesinde esnaf ziyaretinin gerçekleştirildiği bildirildi.

İş yerinden hırsızlıklara karşı alınması gereken önlemler konusunda bilgi veren Emniyet Amiri Mustafa Çetin, hırsızların uğraştıracak, gürültü çıkararak ve zaman harcayarak bir yere girmek istemeyeceklerini, kilitli kapı, kepenk ve pencereleri tercih etmediklerini bildirdi.

İş yerlerine taktırılacak kamera ve alarmların caydırıcı önlen olacağını ifade eden Çetin, "İş yeri sahipleri, hırsızlık olayı meydana geldiğinde 155 Polis İmdat telefonuna bilgi vererek olay yerinin incelenmesi için görevlilerin gelmesini beklemelidir. Hırsızlık olaylarında parmak izi ekipleri olay yerini tetkik edinceye kadar suç yerinin karıştırılmaması, muhafaza altına alınması, olay yerinde bulunabilecek parmak izlerinin bozulmamasına dikkat edilmelidir" dedi.

Muhabir: Barış Eren - Muhsin Arslan

Yayıncı: Mürsel Çetin - BİLECİK

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Çetin Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title