Haberler

Bozüyük'te "Benim Ailem" Projesi

Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde, Halk Eğitimi Merkezi Tarafından 0-6 Yaş Arasında Çocukları Olan ve Okul Öncesi Eğitiminden Yararlanamayan Çocukların Ailelerini Kapsayan "Benim Ailem" Projesi Başlatıldı.

Bilecik'in Bozüyük İlçesi'nde, Halk Eğitimi Merkezi tarafından 0-6 yaş arasında çocukları olan ve okul öncesi eğitiminden yararlanamayan çocukların ailelerini kapsayan "Benim Ailem" projesi başlatıldı.

Bilinçli aileler yetiştirmek, özellikle çocukların en önemli yaşları olan 0-6 yaş döneminde bilinçli ve sağlıklı bir eğitim verebilmek için başlatılan program, 18 hafta boyunca devam edecek. Eğitimci Gülsüm Ulukuz, “Benim Ailem Çocuk Eğitim Programı,0-6 yaş arasında çocukları olan annelere çocuklarını yetiştirirken çocukları ile etkili iletişim kurmayı ve çocuklarının gelişmelerine en iyi nasıl katkıda bulunabileceklerini göstermeyi amaçlıyor. Çocuklarını dinlerken onunla konuşurken, istemedikleri bir şeyi yaptığında nasıl davranmaları gerektiği hakkında ve istediği alışkanlıkları kazandırmak için neleri yapıp neleri yapmamaları gerektiğini, çocuğun gelişimine anne ve aile olarak en iyi nasıl katkı sağlayabileceklerini ve beslenmesinden, oynadığı oyunlara kadar anne ve aile olarak onun gelişimini nasıl destekleyebilecekleri konularında bilgi vermekteyiz” dedi.

(FSİ-MŞ)

26.01.2007 17:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title