Haberler

Bozüyük İlçesinin Tanıtımı İçin Bastırılan Kişisel Pullar Teslim Edildi

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe tanıtımına yönelik hazırlatılan kişisel pullar teslim edildi.

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe tanıtımına yönelik hazırlatılan kişisel pullar teslim edildi.

Bozüyük Belediye Başkan yardımcısı Barış Oğuz, PTT Bilecik Başmüdürlüğü tarafından Bozüyük ilçesinin tanıtımı için hazırlanan kişisel pulları PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt'tan teslim aldı. Burada Başkan Yardımcısı Oğuz ile bir süre sohbet eden PTT Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt, PTT'nin Türk pulculuğuna yeni bir boyut getirdiğini belirterek "Filateliyi sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı kişisel pul uygulaması kapsamında Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe tanıtımına yönelik hazırlatılan kişisel pulları teslim ettik. İlçenin tanıtımını yapabilmek için tasarlanan ve ilçemizin farklı kültürel ve tarihi değerinin yer aldığı bu pullar ilçemizin tanıtımına önemli bir katkı sağlayacak. Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Yardımcısı Barış Oğuz da "PTT Müdürlüğümüz ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği ve ortak çalışma neticesinde hazırlanan koleksiyon değerindeki pullarımız, kentimizin tanıtımı için çok önemli. Tarihi mekanlarımız bu pullar ile ölümsüzleşecek" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bozüyük Bilecik PTT Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title