Haberler

Bozok Üniversitesi 10. Bahar Şenlikleri

Bozok Üniversitesince düzenlenen "10. Bahar Şenlikleri" başladı.

Bozok Üniversitesince düzenlenen "10. Bahar Şenlikleri" başladı.

Şenlikler kapsamında Yimpaş AVM önünde mehter takımı eşliğinde başlayan kortej, Cumhuriyet Meydanı'nda tamamlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda Yozgat Belediyesi Mehter Takımı konser verdi.

Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, burada yaptığı konuşmada, bahar şenliklerinin startını şehrin meydanından verdiklerini söyledi.

Şehir ile bütünleşmenin ve üniversitedeki faaliyetlerden halkın haberdar olmasının yolunu açmak istediklerini ifade eden Karacabey, "Gençlerimiz bir eğitim yılı boyunca büyük gayret göstererek derslerinde ve sosyal faaliyetlerinde çaba harcadılar. Bu yıl mezun edeceğimiz gençlerimizi bir sevinçle uğurlamak üzere bahar şenliklerimizi biraz daha erkene aldık. Özellikle gençlerimizin bundan sonra mezun olacak öğrencilerimizin de çalışmalarını taçlandıracağız. Hem şehirle bütünleşmek adına hem de kendi aralarında kaynaşmak adına bu şenliklerin önemli olduğuna inanıyorum." dedi.

Konuşmanın ardından Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve Rektör Karacabey, öğrencilerle birlikte şenlik meşalesini yaktı.

Daha sonra 10. Bahar Şenlikleri kapsamında fakültelerarası düzenlenen turnuvalarda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları verildi.

Şenliklerin, düzenlenecek çeşitli etkinliklerle 2 Mayıs'a kadar süreceği belirtildi.

Programa, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Bozok Üniversitesi Yozgat Belediyesi Kemal Yurtnaç Karacabey Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title