Haberler

Bozkurt'ta İlköğretim Haftası Kutlaması

Bozkurt'ta ilköğretim haftası etkinlikleri çerçevesinde program düzenlendi.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Fatih İlkokulu bahçesinde devam etti. Fatih İlkokulu'nda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şaban Özcan, İnsanı diğer canlılardan ayıran en önemli özellik olan akıl ve zekanın en çok geliştiği yer okuldur ifadelerini kullanarak, "İlk emri oku olan dinimizin emrine uymak için gerekli gayret ve çalışmaları yapmak hepimizin görevidir. Her başarılı insanın arkasında mutlaka sağlam bir eğitim hayatı ve öğretmenler vardır. Biz burada öğrencilerimiz için varız yarının büyükleri olan öğrencilerimizi geleceğe en güzel şekilde hazırlamanın çabası içindeyiz" dedi.

Törende, öğrenciler halk oyunları oynadı, şiirler okudu ve üst sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine çiçek takdim etti. Programın sonunda sınıflarda öğrencileri ziyaret eden protokol üyeleri öğrencilerle sohbet ederek istekleri olup olmadığını sordular. Törene, Bozkurt Kaymakam vekili Abdulselam Öztürk, Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Fikret Dinç, Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, resmi daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Bozkurt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title