Haberler

Bozdoğan: "Türkiye'nin en ucuz ekmeğini üretiyoruz"

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Vatandaşlara ekonomik yönden destek olmak için iğneden ipliğe her şeye zam gelmesine rağmen biz Tarsus'ta ekmeği 75 kuruştan satıyoruz, satmaya devam edeceğiz" dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Vatandaşlara ekonomik yönden destek olmak için iğneden ipliğe her şeye zam gelmesine rağmen biz Tarsus'ta ekmeği 75 kuruştan satıyoruz, satmaya devam edeceğiz" dedi.

Bozdoğan, göreve geldikleri günden bu yana Tarsus halkına en iyi hizmeti vermek için gecelerini gündüzlerine kattıklarını belirterek, bu hizmetlerin başında da kaliteli ve ucuz ekmeğin geldiğini ifade etti. Tarsus Belediyesi İmar Ticaret Limitet Şirketi'nin ürettiği ekmeğin kaliteli, hijyenik ve piyasadan 50 kuruş daha ucuz olduğunu söyleyen Bozdogan, "Vatandaşlarımız bu durumdan oldukça memnun. Türkiye'nin en ucuz ekmeğini vatandaşlarla buluşturup, örnek bir kurum olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Yılın 365 günü bayramlarda dahil 24 saat açık olan fırınımızda günlük 30 bin, yıllık 11 milyon civarında ekmek üretilip satılıyor. Piyasada ekmek 1.25 TL'ye satılırken, belediyemiz vatandaşlarımızın bütçelerini düşünerek, Türkiye'de piyasanın en düşük fiyatlı ekmeğini 75 kuruşa üretip satıyor. Bu şekilde yılda 5 milyon 475 bin TL vatandaşın cebinde kalmış oluyor" ifadelerini kullandı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği ekmek fırınında, somun, kepek, tam buğday, çavdar ve rol ekmek olmak üzere 5 çeşit ekmek üretildiğini ifade eden Bozdoğan, "Rol ekmek 35 kuruşa, diğer ekmek çeşitleri 75 kuruştan satılırken, Türkiye'de en ucuz ekmeği satan ve kar eden tek kurum olma özelliğini taşıyoruz" diye konuştu.

"Çölyak hastalarına ücretsiz glutensiz ekmek dağıtımı devam ediyor"

Bozdoğan, çölyak hastaları için İstanbul Halk Ekmekten getirilen glütensiz ekmekleri haftada bir gün kayıtlı 100 civarında hastaya ücretsiz olarak verdiklerini de söyledi.

Türkiye'deki en ucuz ekmeği üreterek, satmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Bozdoğan, sosyal belediyeciliği her alanda geliştirerek vatandaşa daha çok dokunacaklarını, Tarsus ve Tarsuslunun en iyisini hak ettiğini belirtti. Bozdoğan, "Bugün Türkiye'de örnek belediyelerinin başında Tarsus Belediyesi yer alıyor. Bununla övünüyoruz. Tarsus halkına en iyi hizmeti sunmak boynumuzun borcudur" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bozdoğan Türkiye Tarsus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title