Haberler

Bozdağ: Ergenekon Davasında Gerekçenin Yazılmamış Olması Hak İhlalidir" Haberine Ek

Buradan Kastamonu'ya geçip Adliye'yi ziyaret eden ve binayı gezen Bakan Bozdağ, daha sonra seçim otübüsüyle şehir turu atarak halkı selamladı.

Buradan Kastamonu'ya geçip Adliye'yi ziyaret eden ve binayı gezen Bakan Bozdağ, daha sonra seçim otübüsüyle şehir turu atarak halkı selamladı. Şehir turu sırasında konvoyun önünde yer alan MHP'ye ait iki seçim minibüsü, polis ekiplerince durdurularak konvoyun önünden çıkarıldı.

'HİZMETKARLIĞIMIZI ALNIMIZIN AKIYLA YAPIYORUZ'

Bakan Bozdağ, Zirve Düğün Salonu'nda partililere hitap etti. Muhalefeti eleştiren Bakan Bozdağ, "Meydanlarda sürekli konuşuyorlar. Ama milletin derdine çare olacak bir ilaç, bir reçeteleri yok. Laf cambazlığı yapıyorlar. Siyaset laf yarıştırma sanatı değil. Milletin efendisi, millete hizmetkarlık yapandır. Biz belediyeciliği, merkezi hükümeti de milletin hizmetkarlığı olarak görüyoruz. Hizmetkarlığımızı milletten aldığımız yetkiyle doğru yapma gayretindeyiz. Hizmetkarlığımızı alnımızın akıyla yapıyoruz. Geceyi gündüze katıp milletimiz için çalışıyoruz, üretiyoruz. Çalıştığımız için ürettiğimiz için Türkiye gelişiyor" dedi.

'SİYASETİN MİLLİ TAKIMINI MİLLET KURUYOR'

2002'den sonra Türkiye'yi değiştirdiklerini, geliştirdiklerini ifade eden Bakan Bozdağ, şöyle konuştu:

"Şimdi Fatih hocayı yeniden milli takımın başına getirdik. Niye getiriyoruz? Şampiyon olalım diye. İstiklal Marşımızı göğsümüzü kabarta kabarta okutalım diye. Siyasetin milli takımını da millet kuruyor. Türkiye'nin 2002'de icraatın başında olan takımı CHP, MHP, ANAP hükümetini sandığın dibine gömdünüz, yeni bir takım kurdunuz. Onun kaptanını da Tayyip Erdoğan olarak siz yaptınız. İşte bu milli takım 2002'den bu yana her maçı kazanıyor. Her hadisede başarı elde ediyor. Türkiye'nin her tarafını değiştiriyor. Başarıdan başarıya koşan bir takım yaptınız."

'KAPTANI TAYYİP ERDOĞAN OLAN TAKIM BAMBAŞKA OLUR'

CHP takım kursa kaptanının Kılıçdaroğlu, MHP takım kursa kaptanının Bahçeli olacağını ifade eden Bakan Bozdağ, " Kastamonu'yu gezerken gördüm. Kastamonu adayımız Tahsin başkan, kendi fotoğrafının yanına Başbakanımızın fotoğrafını koymuş. Niye? 'Benim yardımcım bu' diyor Kastamonululara. 'Benim arkamda dağ gibi Başbakanım var, hükümetim var' diyor. Ama diğer pir partinin (MHP) adayı genel başkanının fotoğrafını koymayı cesaret edememiş. Niye? Çünkü onun genel başkanında umut yok. 'Bize yardımcı olamaz' diyor. Bir takım var ama takım içinde olanlar kaptandan umutlu değil. O takım Kastamonu'ya ne getirir? Kaptanı Tayyip Erdoğan olan takım maç yaptığı zaman sonuç bambaşka olur. Biz ona inanıyoruz" dedi.

'BİZ ADAMIN MİDESİNE OTURURUZ'

Bakan Bozdağ, "Sandıkta iktidar alamayanlar, Ankara'nın karanlık dehlizlerinde iktidar peşinde koşanlar, Gezi yoluyla, 17 Aralık süreciyle, darbe teşebbüsleriyle iktidar arayanlara buradan sesleniyorum. Bırakın bu işleri. Bitti bu işler. İktidarı Kastamonulu verir, Kastamonulu alır. İstiyorsanız gelin Kastamonu'ya, iktidarı buradan isteyin. CHP, MHP, milletten iktidar istemeye, iktidarı almaya alışkın değiller. Karanlık yerlerde iktidar pazarlıklarıyla hep iktidara gelmişler. Bundan sonra Türkiye eski Türkiye değildir. İktidarı sandıkta sadece halk verir, sadece halk alır. Başka yolu yoktur bunun. Bizi yiyemeyeceksiniz. Biz adamın boğazına dururuz, midesine otururuz. Bizim dayımız güçlü. Bizim dayımız Kastamonulular, bizim dayımız 77 milyon Türk milletidir" diye konuştu.

GÖRÜNTÜLER GEÇİLECEK

Haber-Kamera: Ersin ERCAN/ ZONGULDAK,(DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bekir Bozdağ Kastamonu Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title