Haberler

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: Messi ve Ronaldo Elenip Gitti, Kılıçdaroğlu Hala Duruyor

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret edip, partililere teşekkür etti. Burada konuşan Bozdağ, cinsel istismar konusunda alınacak tedbirlere değindi.

"RONALDO, MESSI ELENİP GİTTİ, KILIÇDAROĞLU BIRAKMIYOR"

24 Haziran seçimlerinin kazananının da kaybedenin de belli olduğunu dile getiren Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerde bulunarak, şunları kaydetti:

"Şimdi Ronaldo kaybetti; gitti takımı, Portekiz elendi. Messi kaybetti, Arjantin de elendi. Dünya Kupası'na veda ettiler; ama Kılıçdaroğlu 9 defadır maçı kaybediyor, ne takımını bırakıyor ne de takımı yarışı bırakıyor. Tabi takımı yarışı bırakmasın; ama hiç olmazsa onun kendisini gözden geçirmesi gerekir. Şimdi gözden geçirme işini yapmıyor. Bir seçim düşünün. AK Parti milletvekilliğinde 43 oy alıyor, kendisi 22,5 oy alıyor. Yani 2 kat daha fazla oy alıyor AK Parti. AK Parti'nin adayı, 'cumhur ittifakı'nın adayı yüzde 53 ile Türkiye'nin ilk turda cumhurbaşkanı seçiliyor. CHP'nin adayı yüzde 30,6 alıyor ve adayımız baktığınızda 22 puan fazla oy alıyor. Ama çıkıp, genel başkan, 'Bu seçimin kaybedeni AK Parti'dir' diye açıklama yapabiliyor.

"BU SEÇİMİN KAYBEDENİ BELLİ"

Bunu ben milletimizin vicdanına bırakıyorum. Bu kabul edilebilir bir yaklaşım değil. Elbette bunun hesabını bizim soracak halimiz yok. Bunun değerlendirmesini CHP'liler yapacak, onu değerlendirecektir. Bu seçimin kazananı da belli kaybedeni de belli. O yüzden milletin önüne çıkıp, farklı şey söylemek, milletin aklı ve basiretiyle alay etmektir. Sayın Kılıçdaroğlu'na buradan demek isterim ki milletin aklı ve basiretiyle daha fazla alay etmeyin. Kendinize saygınız varsa bu saygının gereğini yapın. Daha fazla söz söylemeye hacet duymuyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Bozdağ Polatlı Ankara Eylül Politika Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Çılgın Türk:

BU ülkenın birde siyaset-bürokrasi ayağına feto soruşturulması yapılmasını istiyoruz. bakalım o zaman kim gider Kim yerinde kalır Kim messi olur kim ronaldo olur. :)

14
10
yanıtYanıtla
BOş muhabbetler bunlar:

suriyeli ler eczane basıp eczacının kulagını kesip ülkemizde rajon kesip bizim halkımıza zarar veriyor. siz halen kemal kılıctaroglu konusuyorsunuz. boş muhabbeti bırakıp icraat başlatında yeni Türkiye icratlarını gösterin .

14
8
yanıtYanıtla
nurettın:

ınsanlar sıze oy verdı iş yapın dıye turkıyeyı karılar hamamına çevırın laf yarıştırın dıye oy vermedı seçım bıtı iş zamanı laf zamanı deyıl ulkeyı şaha kaldırın komedıyenlığe deyıl saygılar canum

12
8
yanıtYanıtla
gerçekler:

hahahahaha güzel esiri ama bunu anlayacak muhalefet lideri nerde :)))))

11
3
yanıtYanıtla
Serdar:

Bence bu adam gitmesin Sayın Cumhurbaşkanı ekmeğine yağ sürüyor hergez biliyor bir işe yaramadığını ne konuştuğunu kendisinde bilmeyen biri

6
6
yanıtYanıtla
Fatih Arslan:

Şu kendini zeki sanıp chp ye oy verdim diyenlere dikkat edin. Zeka seviyesi sıfıra yakın. Körler sağırlar birbirini ağırlar mantığı.

1
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

akp liler KK nin gitmesini neden ister anlamıyorum. galibiyet kesin işte bırakın otursun orda. .

2
0
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Seçim bitti tamam artık bunlar boş laflar icraat lazım

1
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

böyle muhalefeti zor bulursunuz zaten siz kendi başarınızdan değil karşınızda adam olmadığı için kazanıyorsunuz yoksa öncelikle seni eski feto savunucusunu bu halk çok iyi biliyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title