Haberler

Bozcaada'da Kıyı Temizliği Etkinliği

Bozcaada ilçesinde, Deniz Temiz Derneği/TURMEPA koordinatörlüğünde, "Deniz Varsa Hayat Var" sloganıyla kıyı temizliği yapıldı.

Bozcaada ilçesinde, Deniz Temiz Derneği/TURMEPA koordinatörlüğünde, "Deniz Varsa Hayat Var" sloganıyla kıyı temizliği yapıldı.

TURMEPA'nın hayata geçirdiği "Çanakkale Deniz Aşıkları- Çanakkale İçin Mavi Adım Projesi" kapsamındaki etkinlik, Ayazma Plajı'nda gerçekleştirildi.

TURMEPA Genel Müdür Yardımcısı Mine Göknar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çanakkale Deniz Aşıkları Projesi kapsamında Uluslararası Kıyı Temizliği etkinliği kapsamında sembolik bir farkındalık yaratmak anlamında kıyı temizliği yaptıklarını söyledi.

Bunun için Bozcaada'ya geldiklerini ve Ayazma Plajı'nda bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten Göknar, etkinliklerin Türkiye'de eş zamanlı olarak 9 noktada gerçekleştirildiğini bunlardan da dördünün Çanakkale'de diğerlerinin de çeşitli illerde yapıldığını kaydetti.

Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz da etkinliğin Bozcaada'da gerçekleşmesinden ve Bozcaadalı gönüllülerle bu etkinlikte olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

Etkinliğe CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile çevre gönüllüleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Bozcaada Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title