Haberler

Bozburun Mahallesi'ne 3 Milyon TL'lik Yatırım

Merkezefendi Belediyesi, Bozburun Mahallesi’ne 3 milyon liralık yatırım yaparak bölgenin yollarını asfaltladı.

Merkezefendi Belediyesi, Bozburun Mahallesi'ne 3 milyon liralık yatırım yaparak bölgenin yollarını asfaltladı.

Merkezefendi Belediyesi, Bozburun Mahallesi'ne yaz aylarında yaptığı 3 milyon liralık asfalt yatırımının ardından bölgeye avrupai bir tarz kazandırdı. Genişliği nedeniyle adeta uçak pistini andıran yollar bölgede faaliyet gösteren sanayicileri de memnun etti. Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na teşekkür etmek isteyen 20 işadamı,sanayici işadamı İbrahim Uzunoğlu'nun fabrikasında, Başkan Subaşıoğlu ile bir araya geldi. Yatırımların ziyadesiyle kendilerini memnun ettiğini belirten işadamları teşekkürlerini ilettiler.

İşadamlarıyla bir arada olmaktan dolayı memnun olduğunu kaydeden Başkan Muhammet Subaşıoğlu, bölgeye yatırımların süreceğini söyledi. Başkan Subaşıoğlu, "Bozburun'daki işadamlarımızla bir araya geldik. Merkezefendi Belediyesi olarak geçtiğimiz yaz aylarında Bozburun'da 3 milyon liralık yol yatırımı yaptık. Biliyorsunuz çoğu zaman hizmetlerimizin açılışını yapmıyoruz.Bölgedeki işadamlarımızla sabah toplantısında bir araya geldik.Bizlere memnuniyetlerini ve taleplerini iletme imkanı buldular. Artık uçak indirilse yerdir. Yollarımız 25 metre genişliğinde yapılarak adeta uçak pistigenişliğine geldi. Bozburun'da bir çok yolumuz bu hale geldi. İşadamlarımız bizlerle bir araya geldi. Onlara teşekkür ediyorum. İnşallah Bozburun yarın daha güzel olacak. Bozburun'a yatırım yapmaya devam edeceğiz"dedi.

İşadamlarının memnuniyetlerini Başkan Muhammet Subaşıoğlu'na iletmek üzere toplantıyı gerçekleştirdiklerini söyleyen İşadamı İbrahim Uzunoğlu ise, "Bölgemizdeki ara sokaklarda problemler vardı. Bu sıkıntıları Muhammet Başkan'a ilettik. Kışın sokak sokak gezerek sıkıntıları tespit ederek, yollarımızı yaptık. Yollardan dolayı sanayicilerimiz teşekkür pankartları astı. Bende bu vesileyle başkanım kahvaltı yapalım dedim. Sanayicilerimiz size teşekkür ederler dedim. 20 sanayicimizle kahvaltıda bir araya geldik. İşadamlarımız başkanımıza teşekkür etme imkanı bularak memnuniyetlerini ilettiler"diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Subaşıoğlu Bozburun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title