Haberler

Bozbey'den Bursaspor'a 50. Yıl Ziyareti

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor'un 50'nci yıldönümünü İkinci Başkan Recep Bölükbaşı'nı ziyaret ederek kutladı.

Bursaspor Özlüce Tesisleri'ndeki ziyarette Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, başkan yardımcıları

Ali Karamık, Ahmet Çakıcı ile

Bursaspor yöneticileri hazır bulundu. Bozbey, Bursaspor'un 50'nci yılını kutlayarak, "1963 yılında başlayan bu serüven neticesinde bir şampiyonluk ve ardından da yıllardır özlemini çektiğimiz ilk beş arasında sürekli kalabilmeyi başarabilmiş durumdayız. Bu arada acı kaybımız büyük. Başkanımızın Allah mekanını cennet etsin. İbrahim Yazıcı'yı kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Tabii onun

başkanlığında, sizlerin yönetiminde Bursaspor çok önemli başarılara imza attı. Bu başarılar tartışılmayacak kadar önemli başarılardır. Bundan sonra da aynı başarıların devamını diliyoruz" dedi.

Başkan Bozbey, Özlüce Spor Tesislerinin Nilüfer Belediyesi sınırları içerisinde bulunmasından mutluluk duyduklarını belirterek, "Biz Nilüfer Belediyesi olarak bundan sonra da Bursaspor'un kalıcı tesisler kazanması için gereken çabayı fazlasıyla göstereceğimize, katkılarımızın devam edeceğine söz veriyorum" şeklinde konuştu.

Bursaspor İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı da, "Bursaspor bugüne gerçekten kolay gelmedi. Elli yıl içerisinde birçok insanla bugünlere geldi. Bursaspor artık değer kazanmış bir durumda. Başkanımızı geç bulduk, erken kaybettik. Bursaspor'un şampiyonluk, Avrupa kupaları ve sürekli zirvede oynama hedefi rahmetli başkanımızın yönetiminde, başkalığındayken prensip edinilmişti. Bu prensipler dilerim bundan sonra da devam eder" dedi.

(MŞ)

03.06.2013 16: 30: 44

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlüce Tesisleri Recep Bölükbaşı Mustafa Bozbey Bursaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title