Haberler

Boyner'in 'İyiliğe Dönüştür' Projesine Altın Pusula Ödülü

Boyner, kullanılmayan tekstil ürünlerinin yeniden değerlendirilebileceğini ve ekonomik bir değer üretebileceğini gözler önüne seren 'İyiliğe Dönüştür' adlı sosyal sorumluluk projesi ile 18'inci Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri'nde 'Süreklilik / Sürdürülebilirlik' ödülünün sahibi oldu.

Boyner, kullanılmayan tekstil ürünlerinin yeniden değerlendirilebileceğini ve ekonomik bir değer üretebileceğini gözler önüne seren 'İyiliğe Dönüştür' adlı sosyal sorumluluk projesi ile 18'inci Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri'nde 'Süreklilik / Sürdürülebilirlik' ödülünün sahibi oldu.

'İyiliğin Modası Geçmez' mottosuyla Türkiye'nin mağazacılıkta en büyük iyilik hareketlerinden birini yürüten Boyner'in sosyal sorumluluk çalışmaları arasında yer alan 'İyiliğe Dönüştür' projesi, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği'nin (TÜHİD); bu yıl 18'incisini düzenlediği Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri'nde 'Süreklilik/ Sürdürülebilirlik' ödülünün sahibi oldu.

Farklı kategorilerde 300'e yakın projenin yarıştığı ve 49 projenin ödüllendirildiği 18'inci Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödülleri için İstanbul'da bir tören gerçekleştirildi. Boyner'in İyiliğe Dönüştür projesi kurumların, iletişim alanında sürdürülebilirliği dikkate alarak gerçekleştirdikleri, topluma katkı sağlayan projelerin değerlendirildiği Süreklilik/Sürdürülebilirlik kategorisinde pek çok değerli proje içinden sıyrılarak, iletişim sektörünün en önemli ödüllerinden birine layık görüldü.

'İyiliğe Dönüştür' projesi 2016 yılında TİSK Etkililik Ödülü, 2015 yılında da ÇEVKO Yeşil Nokta Sanayi Ödülü'nün sahibi olmuştu.

Sürdürülebilir bir geleceğe destek

Boyner, 'İyiliğe Dönüştür' projesiyle, tekstil atıklarının oluşturuğu ekolojik ayak izini azaltmayı, sürdürülebilir bir geleceğe destek olmayı ve bu konuda son kullanıcıda farkındalık oluşturmayı hedefliyor. 'İyiliğe Dönüştür' projesi kapsamında, kullanılmayan tekstil ürünleri yeniden değerlendirilerek hayata ve ekonomiye kazandırılıyor. Tüketiciler kullanmadıkları, ihtiyaç duymadıkları tekstil ürünlerini Boyner mağazalarında bulunan geri dönüşüm kumbaralarına bırakıyor. Kumbaralarda toplanan kıyafetler; geri dönüşüm, geri örüşüm ve yeniden kullanım olarak 3 ayrı kategoride ayrıştırılıyor. Geri dönüşüm ve geri örüşüm için ayrıştırılan ürünler akredite kurumlara teslim ediliyor. Düğme, fermuar, metal gibi parçalar geri dönüştürülüyor. Yeniden kullanım için ayrılan ürünler ise ihtiyacı olan kişilere ulaştırılıyor veya kermes kanalıyla satışa sunuluyor. Kermeste yapılan satıştan elde edilen gelir, proje ortağı Lokman Hekim Sağlık Vakfı'nın öğrenci burs fonuna aktarılıyor ve ihtiyacı olan öğrencilere eğitim bursu veriliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Halkla İlişkiler Türkiye Boyner Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title