Haberler

Boyner Grup 29 Ekim Coşkusunu Sosyal Medyaya Taşıdı

Boyner Grup 29 Ekim coşkusunu sosyal medyaya taşıdıİSTANBUL - Boyner Grup, Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yılına özel hazırladığı 29 Ekim GIF'leriyle Cumhuriyet coşkusunu sosyal medyaya taşıyor.

Boyner Grup 29 Ekim coşkusunu sosyal medyaya taşıdı

İSTANBUL - Boyner Grup, Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yılına özel hazırladığı 29 Ekim GIF'leriyle Cumhuriyet coşkusunu sosyal medyaya taşıyor.

Boyner Grup, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 95. yıldönümünde 29 Ekim'e Özel GIF uygulamasıyla 29 Ekim coşkusunu sosyal medyaya da aktardı. Instagram'ı Cumhuriyet'in 95. yılına özel tasarlanan 29 Ekim GIF'leriyle süsleyen Grup, sosyal medya kullanıcılarını Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına her an, her yerden katılmaya davet ediyor.

Cumhuriyet Her Yerde Kutlanır

Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan yediden yetmişe herkes Instagram'a özel hazırlanan 29 Ekim GIF'leriyle kendi paylaşımlarını süsleyerek Cumhuriyet'in 95. yıl coşkusuna ortak olabilecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı doya doya ve büyük bir coşkuyla, tıpkı bir "doğum günü" gibi kutlamak için yapılan tasarımlara Instagram'ın "hikayeler" bölümünden ulaşılıyor.

Bu bölümde törenlerde kullanılan bayrak ve flamalardan özel Atatürk resimlerine, balonlardan havai fişeklere, özel süslenmiş şehir hatları vapurundan pop figürlere ve doğum günü pastalarına kadar geniş bir yelpazede tasarlanan onlarca farklı figür Instagram kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

Instagram'da #yaşasıncumhuriyet #29Ekim ya da #Boynergrup kelimeleri aratılarak ulaşılan GIF'lerle yediden yetmişe herkes, sadece resmi törenlerde ya da fener alaylarında değil okullardan, törenlerden, iş yerlerinden, evlerden, yurtdışından veya tatilden yapacakları paylaşımlarla her yerden Cumhuriyet'in 95. yıl coşkusuna katılabilecek.

Türkiye'de ilk

Gruptan yapılan açıklamaya göre Boyner Grup'un güne özel tasarladığı GIF'ler Türkiye'de ulusal bir bayram kutlamasının özel figürlerle sosyal mecralara taşınması anlamında bir ilk olma özelliği taşıyor. Bu çalışma ile Instagram'da ABD'nin 4 Temmuz Bağımsızlık Günü, İrlanda'nın St Patrick's günü gibi renkli kutlamaların yanında artık 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı da yerini alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Cumhuriyet 29 Ekim Boyner Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title