Haberler

Boyner'den Kışa Özel Ürünler

Boyner, kış sezonuna özel parçalarını mağaza ortamında sunuyor, internet üzerinden alışveriş yapmak isteyenleri ise www.boyner.com.tr 'ye davet ediyor.

Boyner, kış sezonuna özel parçalarını mağaza ortamında sunuyor, internet üzerinden alışveriş yapmak isteyenleri ise www.boyner.com.tr 'ye davet ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Boyner'in özel tasarım markalarının kış koleksiyonlarına ait yüzlerce seçenek, Boyner mağazalarında ve www.boyner.com.tr'de müşterileri bekliyor.

Boyner, montlardan, parka ve kabanlara, kışlık spor ayakkabılardan bot ve çizmelere kadar birbirinden cazip seçenekle kış aylarını sıcak ve şık bir mevsime dönüştürüyor. Trikolar, pançolar, deriler, termal montlar, kazaklar, botlar ve kışın ihtiyaç duyulan her şey birbirinden özel marka seçenekleriyle Boyner'de.

Kış sezonuna özel parçalarını mağaza ortamında sunan ve internet üzerinden alışveriş yapmak isteyenleri ise www.boyner.com.tr 'ye davet eden Boyner, Hopi ile yüzde 50'ye varan indirim veya yüzde 50 paracık kazanma imkanı da sunuyor.

Hopililer, Black Pepper, House Of Camellia, Fabrika, T-box, Limon Company, North Of Navy, Penford, Cotton Bar, Funky Rocks, Pink&Orange, Barbie, Monster High, North Of Navy Kids, Mammaramma markalarında, 250 lira ve üstü alışverişe 25 paracık hediye kazanmakla kalmıyor, paracıklarını 1 üründe yüzde 25, 3 üründe yüzde 50 daha değerli kullanabilmekte.

Boyner, yüzde 50'ye varan kış sezonu indirimine ek olarak Axess ve CardFinans'a özel 9 taksit ödeme şansı sunuyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Boyner Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title