Haberler

Boyner'den Anneler Günü Kampanyası

Boyner, Anneler Günü kampanyasıyla dünyaca ünlü markaların ve Boyner tasarım ekibi tarafından hazırlanan özel markalara ait seçili kadın koleksiyonları ile çeşitli hediye seçenekleri sunuyor.

Boyner, Anneler Günü kampanyasıyla dünyaca ünlü markaların ve Boyner tasarım ekibi tarafından hazırlanan özel markalara ait seçili kadın koleksiyonları ile çeşitli hediye seçenekleri sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, Boyner, 4-14 Mayıs'ta geçerli Anneler Günü kampanyasıyla, annesinin yüzünü güldürmek isteyenleri ve modayı yakından takip eden anneleri Boyner ve "boyner.com.tr"ye bekliyor.

Farklı model ve tarza göre elbise ve bluzlarla renkli desenlere sahip triko ve şallar, rahat ve tarz ayakkabı modelleri, aksesuar ve çantalar, dünyaca ünlü aktif spor markalarının geniş koleksiyonları modaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Anneler Günü'ne özel 4 -14 Mayıs'ta yapılacak 300 TL'lik alışverişe 100 TL hediye çeki veriliyor. Üstelik Axess ve Card Finans'a özel 9 taksit ve Hopililere özel sürprizler tüketicileri bekliyor. 14 Mayıs'a kadar dünyaca ünlü kozmetik markalarından yapılacak her 250 TL'lik alışverişe anında 75 TL indirim sunuluyor. 100 TL'lik hediye çeki ise 300 TL'lik kozmetik dışı alışverişlerde kullanılabiliyor.

Boyner, Love Moschino, Versace Jeans, Calvin Klein, Beymen, US Polo, Mavi, Koton, Loft, Twist, Network, T-Box, İpekyol, Beymen Business, Vero Moda, Jack&Jones, Pierre Cardin, İnci, Bambi, Tommy Hilfiger, Greyder, Lacoste, Divarese, Beymen Studio, İnci, Nike, Adidas, Skechers, Reebok, Puma, Converse, Hummel, Camper, Superga, Vakko, Clarks, New Balance, Cotton Bar, Birkenstock, Nine West ve Swarovski gibi yüzlerce markanın yeni sezon koleksiyonlarını her zevke ve bütçeye uygun seçeneklerle, 37 şehirdeki 95 mağazasında ve "boyner.com.tr"de müşterileriyle buluşturuyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Anneler Günü Beymen Boyner Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title