Haberler

Böyle Vicdansızlık Görülmedi, Yavru Köpeği Asarak Öldürdüler

Güncelleme:

Denizli'de küçük bir çocuk, inşaatın 3. katında boğazından iple asılmış halde yavru köpek ölüsü buldu. Çocuğun haber verdiği çevredeki vatandaşlar olaya büyük tepki gösterdi.

Denizli'nin Tavas ilçesinde, inşaat halindeki binanın üçüncü kat penceresinde, boğazından iple asılı yavru sokak köpeği ölüsü bulundu. Olayı kimin yaptığı araştırılırken, yavru köpeğini görenler dehşete düştü, büyük tepki gösterdi.

BOĞAZINDAN İPLE ASILMIŞ YAVRU KÖPEĞİ ÇOCUK BULDU

Olay, Tavas ilçe merkezindeki 5 katlı inşaat halindeki binanın üçüncü katında meydana geldi. Bugün saat 14.00'te binanın üçüncü katındaki pencerenin dışında, boğazına bağlı iple asılı şekilde yavru sokak köpeğini gören çocuk, esnafa haber verdi.

BOŞ İÇKİ ŞİŞELERİ BULUNDU

Olay yerine gelen ve yavru köpeği boğazından asılı şekilde gören esnaf, vicdansızlığa tepki gösterdi. Binaya çıkanlar, köpeğin asılı olduğu katta boş şarap ve bira şişeleri buldu.

Bir çevre sakini, "Bu devirde böyle bir vicdansızlığı kim yapabilir? Bunu yapanın ve yapanların bulunup yetkililer tarafından cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

Bölgedeki esnafın yavru sokak köpeğini bildikleri, sürekli sokakta dolaştığı ve besledikleri de öğrenildi. Vatandaşlar olayla ilgili polise ihbarda bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

ayşe:

Bölgedeki esnaf, o yavru köpeği bildiği gibi oraya gelip içenleri de biliyordur.

20
0
yanıtYanıtla
realist:

Durmak yok 5 yıl daha devam hatta bu kafayla 2023 yılında bi 5 yıl daha devam. Bu ülkede bişeylerin değişmesi için değişmeyen tek şeyin değişmesi lazım!

6
9
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Aynen kardeş.

yanıt2
yanıt4
SAMET:

lan dürbünlü şimdi de realist ismiyle mi yorum atıyorsun. . olm vallaha salaksınız

yanıt8
yanıt3
Objektif ve nesnel:

Gerçek mi bu. Aman Allahım. Bu nasıl bir dünya... Rabbim bu masum canlının intikamını sizden alacak. Köşe bucağa saklanamayacaksınız. Kaçamayacaksınız.

7
0
yanıtYanıtla
adiler:

benimde köpeğim var hatta köpeklerim var sadece hoşlarına gitmediği için ağladıklarında benim kalbim acıyor ya onlarda bizim gibi canlı sadece konuşamıyorlar Allah belanızı versin o elleriniz yansın kırılsın geberin inşallah vicdansızlar

7
0
yanıtYanıtla
Fikret BAŞKÖY-KOCAELİ:

KÜÇÜCÜK BİR HAYVANA BUNU YAPAN O VAHŞİ YARATIĞIN BU DÜNYA''da YAPAMAYACAĞI HİÇBİR KÖTÜLÜK YOKTUR. ANAMIZA, BACIMIZA, YAVRULARIMIZA, TÜM ZAVALLI, MASUM, SAVUNMASIZ, YARATAN''ın BİZLERE BAĞIŞLADIĞ BU GÜZEL TÜM GÜZEL HAYVANLARA vs. BU VAHŞİ YARATIĞIN BİR AN ÖNCE YAKALANMASI İÇİN TAVASLI TÜM KARDEŞLERİMİN EMNİYET MENSUPLARINA VE YETKİLİLERE YARDIMCI OLMALARINI ÖNEMLE RİCA EDİYORUM. SELAM ve SAYGILARIMLA,

7
0
yanıtYanıtla
Molla Rasim:

sorumlular ayaga kalksın..?

4
1
yanıtYanıtla
YETER ARTIK:

BÖYLE İNSANLAR İNSANLIKDAN ÇIKMIŞ ARTIK NE İSTEDİLER KÜÇÜCÜK DİLSİZ ZAVALLIDAN HAYVANLARI SEVMİYEN İNSANLARIDA SEVMEZ BEN HER ZAMAN YORUM YABDIGIMDA YABANCI ÜLKEDE YAŞADIGIMIBÖYLE CANİLİKLERİN OLMADIĞINI ÇÜNKİ BURADA ÇOK İYİ BARINAKLAR VAR VE SAHİBSİZ SOKAK KÖPEKLERİ KEDILERİ YOKDUR EĞER EVDEN KAÇMIŞSA ARANIR SAHİBİNE TESLİM EDİLİR. NUMARALARI VAR ÇÜNKİ HERKEZ BESLEDİĞİ HAYVANLARINA DEĞER VERİYOR SOKAĞA ATMIYOR

5
0
yanıtYanıtla
VATANTAŞ:

insana yapamadıklarını hayvanlara yapıyorlar. bu hasta ruhlu insan müsfetteleri bir fırsatını bulduğunda eşimize dostumuza her hangi bir insana da gözünü kırpmadan aynısını yapacaktır. cinayet işleme ihtimaline karşı bu insanlarda yakalanıp gebertilmeli bence. toplumun yararına olacaktır emin olun. ha , nsan hakkı diyenler çıkacak şimdi. . . Rahmetli Erbakan gibi hadi ordan! hadi ordan. . !

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title