Haberler

Boyabat Belediyesi 6. Yağlı Pehlivan Güreşleri

Sinop'un Boyabat ilçesinde düzenlenen 6. Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivanlığı Ali Gürbüz kazandı.

Boyabat Şehir Stadı'nda "Kahraman Mehmetçik İçin Başpehlivanlar Er Meydanında" şiarıyla start verilen Yağlı Güreşleri'nde, 43 pehlivan mücadele etti.

Pehlivanlar güreş alanında "Mehmetçiğe destek" yazılı pankartlar açarak asker selamı verdi.

Müsabakaların ardından finalde, Antalya Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Ali Gürbüz ile Ordu Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Recep Kara karşılaştı.

Recep Kara'yı mağlup eden Ali Gürbüz, Boyabat Belediyesi 6. Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin başpehlivanı oldu. Üçüncülük ise Ankara ASKİ Spor Kulübünün güreşçisi Ünal Karaman ile Manavgat Belediyesi güreşçisi Serhat Gökmen tarafından paylaşıldı.

Güreş ağalığı için yapılan açık artırmayı 2018 yılının da güreş ağası olan iş adamı Ali Ayhan kazandı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, ödül töreninde yaptığı konuşmada, güreş organizasyonunu düzenleyen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve emeği geçenlere teşekkür etti.

"Bizler ülkemizi, şehirlerimizi dünyanın en huzurlu kentleri yapmaya söz verdik, yemin ettik." ifadesini kullanan Ersoy, "Bu sözlerimizi sonuna kadar tutacağız. Sizler arkamızda olduğunuz sürece, milletinin, ordusunun, Mehmetçiğinin, güvenlik güçlerinin yanında olduğunuz sürece inşallah bu coğrafyada güvenli ve güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı da güreşlerde emeği geçen, maddi, manevi katkı sunan herkese teşekkür etti.

Başpehlivanlık mücadelesini Sinop Valisi Köksal Şakalar, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Boyabat Kaymakam Vekili Abdülkadir Umut Kasman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Başak, İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü ve Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Tahir Yılmaz de izledi.

Kaynak: AA / Spor

Ali Gürbüz Boyabat Sinop Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title