Haberler

Boy Uzatırken Yakalanan Makrom Yapı'nın Patronu Lütfü Bakırcı Tutuklandı

Güncelleme:

Makrom Yapı'nın sahibi ve yöneticilerine yönelik yapılan operasyonda tutuklanan isimler belli oldu. Aralarında şirket sahibi Lütfü Bakırcı'nın da olduğu 6 kişi tutuklandı.

800'e yakın mağduru olduğu ifade edilen Makrom Yapı'ya yönelik İstanbul Mali Şube polisi bu hafta ortasında operasyon yapmıştı. Gözaltına alınan 18 kişinin emniyet ifadeleri dün akşam saatlerinde bitti. Şüpheliler bu sabaha doğru Büyükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarıldı. Projede olmayan konutları satmakla suçlanan şüphelilerden 6'sı tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

Çarşamba günü İstanbul Esenyurt'ta vatandaşların suç duyurusu üzerine başlayan operasyon kapsamında Mali Şube Polisi'nce Makrom Yapı Limidet Şirketi'ne yönelik operasyon yapıldı. Hakkında gözaltı kararı bulunan isimlerden Makrom Yapı'nın sahibi Lütfü Bakırcı da gözaltına alındı. Mali Şube Ekipleri'nin gözaltına aldığı isimler arasında, Lütfü Bakırcı'nın ağabeyi Osman N. Bakırcı, eşi N. Bakırcı ile birlikte E.T., A.T., A.K., M.K. ile polis memuru M.A.'nın olduğu öğrenildi.

PARALAR NEREYE AKTARILDI?

Bir kısım mağdur adına geçtiğimiz nisan ayında savcılığa yaptıkları suç duyurusu sonrası operasyonun yapıldığını kaydeden Av. Orhan Boran, toplanan paraların nerelere aktarıldığı konusunda kapsamlı bir araştırma yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

PETEK DİNÇÖZ TANITTI

Makrom Yapı'nın Esenyurt ve Tuzla'da projeleri bulunuyordu. Üç yıl önce tanıtımı yapılan Makrom Tek projesinin reklâm yüzü olarak ise Petek Dinçöz yer aldı. Şirketin, konut projeleri yanı sıra yurtiçi ve yurtdışında da otel projeleri bulunuyordu. Ancak söz konusu projelerin hiçbirine başlanmadı. (Kaynak:Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Büyükçekmece İstanbul Esenyurt Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (45)

MALATYALI:

BOYSUZ. BOYUN DEVRİLE O KADAR MİLLETİN PARASI YENİRMİ DEYYUZ

27
2
yanıtYanıtla
KAHROLSUN AKP SALTANATI:

İNADINA HDP

5
18
yanıtYanıtla
sokrat:

kahrolsun hdp istediginizi alcaksınız : hainlerin hakkı

yanıt4
yanıt3
Medox:

Parası var verir çıkar,çıkana kadar kebap ve lahmacunlarını hapishane müdüründen sipariş eder.Kısacası bir şey olmaz.Burada Adalet böyle çalışır!!!Fakirin oğlu askerde ölür,zenginin oğlu aracıyla çiçekçi öldürür bir türlü bulunamaz!!bunun gibi üç kağıtlar anketle ev satar!!Yarbay kardeşi ölür ağlar suçlu olur!! 30 kişi koruması olan bakan neden şehit olamıyorum der.Burası Türkiye "Balık baştan kokar"

23
0
yanıtYanıtla
SessizMobil-IOS:

Boy uzatmak suç sandım.site seviye yerlerde

13
5
yanıtYanıtla
Hesap KitapMobil-IOS:

Halbuki havuza biraz aktarsaydı hiç bir şey olmazdı.

12
5
yanıtYanıtla
aziz:

Havuz birazla yetinmez ki.

yanıt0
yanıt0
ALİ CİNAR....:

RTUK....Eski uyesi cikmis yarbayi elestiriyor......Bababababaaaaaaa........simdi..bu Vatandasi dolandiran Mutahit ve bunun gibi yuzlerce sahtekar TV lerde Gercekmis gibi Reklamlar Verirken RTUK neredeydi kardesim....Biz Turk Halki Tv lerde Gorduklerimizi Gercek zannederiz Adam cikip Esrar Satsada İnaniriz Devletin Bu islere Sahip cikmasi gerekiyor En azindan Baska Magdurlar olusmasin...Koskoca TV kanali yalanmi soyleyecek mantigi milletin % 80 ..ninde hakim gorduyumuze inaniyoruz Buna izlediyimiz Filimlerde dahil.....Acil mudahale edilmeli....Adam Parayi veriyorsa istediyi reklami ...yapamamali....

14
2
yanıtYanıtla
cavus:

Cok cahil egitimsiz bir halkiz ve kultursuz saygisiz bir halkiz habere bakin yapilan yorumlara bakin pkk akkp mhp chp hdp bunlarla ne alakasi var gerizakalilar magdurlara gecmis olsun onlein alis veris yaparkende bir defa degil arastirin defalarca dusunun oyle alin

16
0
yanıtYanıtla
tıtMobil-ANDROID:

her yerde pkk lı leşi.

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title