Haberler
Güncelleme:

Botoks sonrası ölen Kübra'nın son anlarında kurabildiği tek cümle olayın vahametini anlattı

Güzellik merkezinde botoks yaptırdıktan bir gün sonra hayatını kaybeden Kübra Boyraz'ın babası Ekrem Solmazgül, şüphelilerin cezalandırılmasını istedi. Baba Boyraz, "Kızımı bana teslim ettiklerinde konuşuyordu, sadece 'Baba- anne beni kurtarın' diyordu. İnsanları zehirleyerek öldürüyorlar" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (80)

testici:

su testisi su yolunda kırılır. . .

14
43
yanıtYanıtla
TERBİYESİZ:

Vefat eden bir insanın arkasından bu şekilde konuşulmaz, kaldı ki bu cümle yoldan çıkmış insanlara söylenir herşeye yorum yapmak zorunda değilsiniz.

yanıt13
yanıt2
Rasim:

Botoks öylemi !!! Allah yoluna gitseydin şaşardım zaten, Rabbim bu dünyadaki halinle sana muamele eylesin. Amin.

12
21
yanıtYanıtla
Ad:

Sen her basi kapaliyi yada sarikliyi ne saniyorsun hepsi cennetlikmi

yanıt11
yanıt5
Ne kadar:

Bir varmış bir yokmuş.......

yanıt5
yanıt2
AD CVP:

Biz, yakında başınıza gelecek bir azap ile sizi uyardık. Kişinin, nelere öncelik verdiğini, ilerisi için neler hazırlayıp, takdim ettiğini kontrol edeceği, kulluk sözleşmesindeki ortak taahhütlerini, Allah''a iman, kulluk ve sorumluluk bilincini şuur altına iterek örtbas edip inkârda ısrar eden kâfirin: Ah ne olaydı, toprak olaydım” diyeceği gün, bu azap sizin başınıza gelecek. (Nebe suresi 40, Ayet)

yanıt5
yanıt2
AD CVP:

Mümin kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Açıkta kalanlardan başka süslerini göstermesinler. Başörtülerini yakalarının üzerinden bağlasınlar. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kadınları, hizmetlerinde bulunan köleleri ve câriyeleri, cinsel arzusu bulunmayan erkek hizmetçiler, kadınların cinselliklerinin farkında olmayan

yanıt6
yanıt3
AD CVP:

NOT; ÜSTEKİ AYETİN MEALİNİN DEVAMIDIR ; ''''Çocuklar dışında kimseye süslerini göstermesinler. Yürürken, gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah’a tövbe edin, umulur ki kurtuluşa erersiniz!''''Nur suresi 31 Ayet.

yanıt6
yanıt2
AD CVP:

Ey peygamber! Eşlerine, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle, dış giysilerini üzerlerine bürünsünler. Bu, tanınıp rahatsız edilmemeleri için en uygun olanıdır. Allah ziyadesiyle bağışlamakta ve çok esirgemektedir. Ahzap suresi 59. Ayet

yanıt7
yanıt2
vcbv:

allahun verdigi ile yetinin

22
11
yanıtYanıtla
Suriyeli:

Abi aynen katılıyorum çok doğru söylüyorsun.

yanıt3
yanıt6
Www:

Gün olur bir organa nakline ihtiyacın olur Allah verdiğiyle yetinirsin

yanıt3
yanıt9
mehmet:

Allahın verdiği akıl bilim ve imkanlardan yaralanırım denyo, yetinmem üstüne giderim, bunları üstüne gitte anla diye vermiş, at gözlüünü çıkar emevi dininide unut

yanıt0
yanıt0
GİRESİNLİ:

BOTOKSLU VE DE ÖZELLİKLE ÇOK YAYGIN OLARAK YAPILAN DÖĞMEDEN BİR ERKEK OLARAK TİKNİYORUM.

17
10
yanıtYanıtla
Ers61:

Biraz daha cazibeli ve güzel olma uğruna şimdi bütün güzelliği aylar içinde toprak olacak. Allah hayattaki hemcinslerine ibret almayı nasip eylesin.

18
5
yanıtYanıtla
yusufcuk:

Şu dünyanın türlü telaşına bak gidenden haber yok dönenler hani. Kardeşlerim bu dünya fani, genci yaşlısı yok. Ölüm Allah''ın emri, botoks bahane. Tabi suçlu varsa cezasını çekmeli ama Allah dileseydi hiçbir şey bir insanı öldüremez. İnsan yaratılış amacını iyi sorgulamalı. Allah''a kulluk yapmak lazım. Ben de yapmıyorum ama kulluk yapmak istiyorum. Ondan sonra ölsem de gam yemem ama şimdi ölümden korkuyorum. Hepimiz hatalar yapabiliriz kimse kimseyi yargılamasın.

18
4
yanıtYanıtla
Insan oglu:

Benim icimdekileri anlatmissin sagol kardes

yanıt5
yanıt0
Ahmetcik:

Yusuf sen islamı kavrıyamamışsın. Kadere inancın tastamam ama kaderin ne oldugunu bilmiyorsun. Yalnış biliyorsun. Şimdi iyi dinle benim kader tanımımı ''''Kader Allah''ın kulun yaşıyacağı şeyleri önceden bilmesi ve bunu kaydetmesidir'''' Yani Allah yazdığı için o şekil yaşamıyorsun. Sen öyle yaşıycağını bildiği için o şekil yazdı. Müdahale ve kasıt asla yoktur. Senin dediğin şekil bakarsak eğer tüm ölümlerin nedeni haşa Hz. Allah oLur. Çok yalnış düşünüyorsun. Ölüme sebebiyet veren cezalandırılmalı.

yanıt2
yanıt1
AHMETCİKE CVP:

İhtiyari kader ızdırai kader ızdırai kadere kulun hiçbir tesiri olmaz ihtiyari kader ise seninde belirttiğin gibi Allah evveliyatında kulun ne yapacağını bildiği için yazdığı kaderdir yani kulli cüzzi iradesiyle karar verir ve yapar sonuçlarıda hem bu dünyada bu ahrette kendi bağlar tıpkı şuan ölen bu kadının hayatının hesabının kendine ait olduğu gibi.

yanıt2
yanıt0
canan:

kader arkadaşın dediği gibidir, Allah herşey bilir ama sınavdasın ve kontrol sende, sensin kaderini yazdanda sonuçlarınakatlananda hesabını verende, git biraz daha Kuranı Türkçe oku anlada sonra konuş, alakan yok İslamla. . .

yanıt0
yanıt0
melile:

ALLAH rahmet eylesin ne denirki ama bayanlar bırakın bu botoks vs işleri yaşlanmak kırışıklık bunlar ahlaksız şeyler değilki sürekli kapatmaya çalışıyorsunuz insan olarak bir değer bunlarla ölçülmezki daha daha güzel kime neye göre kime neyi ispatlıyorsunuz bak bir can gitmiş değermi yaşlanmakta güzeldir bunedir yahu sadece bu işi yapanların ceplerini dolduruyorsunuz ve neyazıkki böyle ölümlere geride acılara sebep oluyorsunuz

15
4
yanıtYanıtla
Suat:

Yazık olmuş. Üzüldüm. Popo veya dudak büyük olmasa ne olur yani. Varsın biraz küçük olsun. Allah kulunu özenerek yaratmış.

17
2
yanıtYanıtla
Nee:

Üzgünüm ama konum cehennem gibi görüyor nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz....

10
9
yanıtYanıtla
hasan:

boş konuşma, ne var yaşamında, ayrıca sen kimsinde hüküm veriyorsun ve yine ayrıc ölünce öldün bitti ahirete kadar bekliyorummu sanıyorsun, senin haberin bile yok git kendini geliştir zavallı

yanıt0
yanıt1
nasreddin:

insanoğlu sadece bedenden müteşekkil bir canlı değildir, insanın ruhu olmasa idi zaten ceset olurdu, asıl gaye ruhumuzu güzelleştirebilmek, ruh güzelleşince insan olunuyor insan.

17
1
yanıtYanıtla
Yaşar:

Şunu öğrenemediniz gitti ama kabahat sizin değil kabahat diyanet işleri başkanlığının. Müslüman olduğundan emin olmadığınız birine Rahmet dilenmez , tanıyormusunuz, müslüman olduğuna şahitmisiniz ?Yada şahitlik edenler müslümanmı ?Ben nüfus cüzdanında İslam yazanlardan söz etmiyorum İlahi Kelimatullahı bilen kalniyle tastik eden İslamın ve imanın şartlarını kabul eden ve öyle yaşamaya çalışan insanlardan bahsediyorum gelelim bu kadına toprağı bol olsun Allah budünyadaki Amelleriyle muamele eylesin

9
8
yanıtYanıtla
mehmet:

boş konuşma, gelirken ırkını aileni devletini dinini dilini bölgeni seçiyormusun, Allah akıl versin sana, Allahın rahmeti herkesedir, istisnasız herkese, zavallı uyuyan. . .

yanıt5
yanıt6
Ne saçmalıyorsun:

Ne saçmalıyorsun sen. Kafan iyi mi. Ne içtin akşam akşam.

yanıt0
yanıt5
MEHMET''E CVP 1:

Adına yazık evet bunların hiçbirini seçme şansın yoktur ama bu dünya imtahan dünyasıdır bütün insanlar galü belada yanı ruhlar aleminde Allah''a söz vermişlerdir Allah kullarına;''''BEn sizin Rabbiniz değilmiyim'''' diye buyurmuştur bizker evet sen bizim Rabbimizsin diye cevap vermişisizdir yazıkki cennet ce cehennemin neden yaratıldığından haberin yoktur yine yazıkki kader ihtiyari kader ve ızdırai kader olarak ikiye ayrılır ondanda haberin yoktur bu dünya ahretin tarlasın burda ne ekersen ord

yanıt4
yanıt2
NE SAÇMALIYORSUNA CVP:

İçmek sizin gibi yeni yetmelere ve chpli ayyaşlara mahsustur önce o çirkef ağızlarınızı temizleyin ortalığa koku yayıyorsunuz , benim yazdıklarım benim sözlerim değil Allah''ın Ayetleri o mübarek Ayetlere saçmalık diyen zaten kafirdir.

yanıt6
yanıt5
cvp:

yaşar beyefendi karanlıkta kalmışlara ışığı nasıl anlatabilirsin ki! sürekli inkar ederler bilmezler, bilemezler hep inkar ederler, fakat kendilerine keşke bir anlatabilen olsaydı da berzah aleminde de ahiret aleminde de azaptan beri olabilselerdi. , MÜ''MİNLER, münafıklar, fasıklar, acaba hangi zümreden olduğumuzu biliyor muyuz?

yanıt0
yanıt0
mehmet:

hey yaşar sen hala anlamadın, ben Allah rabbimiz değildirmi dedim, nasıl bir kafa var sende, burada ne ekersen onu biçersin doğru ama ben ekerim ben biçerim ben karar veririm, sınavı kabul eden insan olmayı seçende benim, beni yaratan Allahın verdiği izinle özgür irademle bu oyunu oynarım, kuralları Allah koymuşturi uyarsam mükafat alırım uymazsan sınıfta kalırım, senin anlattağın şeyleri bende biliyorum ama konuyla ilgsi yok, cevaap veremiyorsun alakasız şeyleri yazıyorsun cahile dert anlatamam

yanıt0
yanıt0
kenan:

chp le ne alakası var yobaz, ayate değil senin aklına saçma diyor adam, alakasız ayetleri söylemek sen haklı olmuyor salak ve cahil olduğunu kanıtlıyorsun, uza hadi boş kafalı. . . .

yanıt0
yanıt0
kerim:

bugunun genclerine aciyorum hepsi özenti hepsi sinirsiz, kusursuz guzelligin pesindeler sükür etmeyi unutmuslar malesef Allah ailesine sabir versin.

13
2
yanıtYanıtla
HERO:

Bu gibi yerler her daim denetlenmeli!

14
1
yanıtYanıtla
Doğduğun gibi kal:

Allahın yarattığı ile oynamayın sonradan upgrade olmak her zaman risk taşır .

9
5
yanıtYanıtla
hasan:

hey akıl yoksunu, Allah herşeyi bizim için yaratmıştır, oynayın geliştirin araştırın çözün keşfedin ve nimetlerden faydalanın ve bunun karşılığında beni anın der kısaca Allah, sen ne konuşuyorsun oynama falan diye, bana yada insanlığa faydası olacak zararı olmayacaksa herşeyle oynarım, sorumlusuda benim, boş konuşmada önce Allahı anla boş kafalı. .

yanıt1
yanıt7
orhan:

zebanilerle selfie çekiyordur şimdi. . . .

5
9
yanıtYanıtla
Be Orhan efendi.:

Gidip görüp geldin mi?Boş konuşma bi daha.....

yanıt1
yanıt2
sami:

gittiği yerde selfi falan filan olmaz be ya, İMANLA ölebilmeye gayret gerek be ya, imansız gidenlere orası zordur be ya. kendinize yazık etmeyin, gidip gördün mü diyen gafil! hiç okumaz, hiç dinlemez, hiç anlamaz mısın?

yanıt2
yanıt1
konya lı:

adamlar yakalanıyor ve ifadesi alınıp serbest bırakılıyor. sora adamlar vıınnn . arayıp bulmak için polisler uğraşıyor. neden serbest bırakılıyor bunlar

13
0
yanıtYanıtla
KIRKAYAK MAHMUT:

Özellikle botoks yaptiranlar, silikon doldurtanlara, gerdirenlere hic üzülmüyor sadece aciyorum. Ayrica ''adli kontrol'' ucubesini cikaran ve hala uygulayanlara lanet okuyorum.

8
5
yanıtYanıtla
huzur islamda:

Yazık botoks sevdasına yakmış ahiretini, dünyaya aldanmış. . kabirde botoks ve estetik sormayacaklar. .

10
2
yanıtYanıtla
alper:

rabbim sana mi soyledi ahiretini yaktigini yoksa senmi erdin. . .

yanıt0
yanıt3
cvp:

kalbi hasta olanlar kabul edemese de doğru söze ancak doğru denir.

yanıt0
yanıt0
Yazık:

dış görünüş için değdi mi? Allah rahmet eylesin

8
2
yanıtYanıtla
Oylesine:

Insan hayati tipki dört mevsim gibidir ilkbahar cocukluk, yaz genclik ,sonbahar orta yaş ve kis artik omrun sonu nasil ki her mevsimin kendine has guzellikleri varsa insanin da her aldgi yasin ayri bir ozeligi vardir. Demem o ki dunyaya gelis amacimizi unutmasak yaşa başa takilmadan bu fani dunyada göçüp gideriz

9
0
yanıtYanıtla
cvp:

ömrünün kış zamanı geldiği halde, nefis ve şehvetinin esiri olan şeytanın köleleri, yaz hiç bitmedi zannediyorlar fakat hiç zannettikleri gibi değil, yaz gitti kış geldi, ömür bitti ölüm geldi, dünya fani ahiret bakidir. İMAN VE AMEL-İ SALİH olmadan ahirete gitmek felakettir, felakete düçar olmamak için ahiret hayatına iyi hazırlanalım.

yanıt2
yanıt1
Merhaba:

Dogru söyleyeni 57 köyden kovarlar.

yanıt0
yanıt0
hasan:

hey CVP ömür bitti ölüm geldi öldün film bitti sanıyorsan yanılıyorsun, senin birşeyden heberin yok, iyi uykular sana

yanıt0
yanıt1
hasana cvp:

hasan isimli zevat ölünce film bitmez, anlayamamışsın, bir defa daha oku, hazırlıksız ahirete git de gör, neler göreceksin, fakat göreceklerin hiç hoşuna gitmeyecek, çünkü ne yana baksan ateş, ne yana dönsen azap şimdi anladın mı?

yanıt0
yanıt0
hay daaa:

yazik mezar nmarasi bile yapiskan markasi 404

3
5
yanıtYanıtla
messa:

:)))))))))

yanıt0
yanıt0
cemil:

gerekmedikçe ameliyat olmamalı özel hasteneler hele direkt ameliyat vs diyorlar para için muhakkak ikinci bir doktorun görüşü alınmalı

8
0
yanıtYanıtla
Mine:

Allah Ailesine sabır versin Cokta güzelmiş ne gerek vardı zaten güzelmiş yazık olmuş .

4
3
yanıtYanıtla
messa:

kadinlar bu sizin cilginca ve sonu olmayan isteklerinizin neticesi bu. . . . . ve daha yeni basliyo bu guzellik ugruna daha cok olaylar olcak . . . istegramda iki poz verip paylasacagiz diye bunlarin hepsi Aallah akil fikir versin. . zerre acimiyorum . . acincak okadar cok olay ve konu varken . . . acliktan tecavuzden komur madenlerinde gocuk altinda kalip^olenler vs vs vss. . . . . . .

6
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Ben de açımıyorum ağzına sağlık

yanıt1
yanıt0
zoraki:

Allah ölümün bile hayirlisini versin botox ugruna giden can

4
0
yanıtYanıtla
GECE:

YAZIK KIZA

3
0
yanıtYanıtla
Ahir zaman Kıyamet Yakındır:

Sosyal medya çıktığından beri insanlar daha güzel olacak diye her yola başvuruyor. Malesef diziler ve sosyal medya ile bozdular toplumu. Allah rahmet eylesin

2
0
yanıtYanıtla
Doğru r:

Güzelik icin Canından olmu? kardeşimiz. Doktor hatası var bence burada. Doktor sorguya cekilmeli bir an önce.

1
0
yanıtYanıtla
Esin:

Şimdi burda bir can gitmiş o bu diyorsunuz doğallık en güzeli ama bir dolguylada bir insan ölmemeli

1
0
yanıtYanıtla
Dünya hayatı:

Ancak bir oyun oyalanma sonrası işte böyle ölüm, toprak, altın da yatan insan. Daha dün hayalleri olan, hırs yapmış, sosyal medya da pozlar veren, insanlarla kavga eden insan sonsuza kadar yaşayacakmış hissiyle ölümü düşünmeden yaşayıp sonsuz hayatını mahvediyor. Her gün ölüm haberleri ama hergun kesintisiz. Ibret alıp düşünen var mı? Arkadaslar bakin 80 sene sonra şuan 20 yaş ve üstü tamamı toprak altında olacak! Yanı milyarlarca insan. 80 sene de emin olun o an, ölüm anı geldiğinde 80 saniye gibi hissedilir. Aklı olan ahiret için yaşar, sonsuz cennet için yaşar. Ahiretini mahvetmez.

1
0
yanıtYanıtla
Cemal:

Allah rahmet eylesin Kaç yaşında ki botoks yaptırıyor doğal hali bin kat daha güzeldir gereksiz riske girmiş gereksiz her türlü cerrahi operasyon risktir ayrıca güzellik merkezleri kapatılacak sanırım zemin hazırlıyorlar bugünkü ikinci skandal haber

0
0
yanıtYanıtla
Ömer:

Keşke olmasaydı Keşke kendimizi olduğu için beğensek

0
0
yanıtYanıtla
Adsız:

Allahin verdigine razi olmazsan Allah böyle ibretle caninizi Alir bakalim azapdan nasil kurtulacaksiniz böyle imansiz cirilciplak kafirlere özenmeniz sizi cehennemden cikaramiyacak birazda dinizine göre yasayin acin allahin kitabini peygamber efendimizin Hadis ve sünnetlerini okuyun allahin yolundan gidin Allah colukcocuklarimizi Bu Tür avrupa özentisi kafir icatlarindan korusun amin

0
0
yanıtYanıtla
recep yücel:

bir sporcu estetiği planım var ve bu tür felaketleri şiddetle kınayıp önlem alamayanları ayıplıyorum yetkililerin ve psikyatristlerimizin acil genel olarak ülke geneline müdahale etmesi lazım iblisin günah defteriyle dönmez bu devran

0
0
yanıtYanıtla
Adnan Kulu:

Yakalansa ne olur mahkemede serbest bırakılır adaleti var yasamı var kanunmu var bu ülkede saray ne derse o ceza verseler ne olur iki üç sene yatar çıkar ölen insan geri gelirmi boşverin bu ülke bitmiş

0
0
yanıtYanıtla
Ne oldi:

Botoks lazer peşinde koşanlarin kökü kırılsa acımam valla beyniniz huyunuzla güzel olun kafayı yediniz güzellik uğruna

0
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Allah aşkına güzelliginiz ile oynamayın ya

0
0
yanıtYanıtla
Batakçı:

Allah a karşı geliyorsunuz, doğal olun.

0
0
yanıtYanıtla
Dr.:

Allahin verdigi güzeligi beyenmemenin sonucu bu olsa gerek, en güzel güzelik saglikli bir sekilde nefes alip vermek degilmi?

0
0
yanıtYanıtla
Vayy beee:

Rahmetli zaten güzelmiş, yazık olmuş.

0
0
yanıtYanıtla
Katili saglik sistemi:

Botoks denilen melanet zehir. Yilan ciyoan akreb her ne ise seyreltilip enjeksiyon yapilan yerin odemle şişirilmiş hali bunu hangi akilla vururlar vucide buna izin veren saglik sitemine yaziklar olsun

0
0
yanıtYanıtla
hadi be:

Gitti botoks yoluna

0
0
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Botox olmuş bokox olacağına bu yazık olmuş

0
0
yanıtYanıtla
Malatyalı:

Desene botox oldu bokox yazık birde hemşeriymişiz çok yazık başkalarına ders olurmu acaba

0
0
yanıtYanıtla
Aylin:

Ülkede adalet aramak şimdi biyerlerde olan herkes para için herşey yapıyor boşuna uğraşmayın Allah rahmet eylesin şu dönemin tüm adalet arayışları ahirete kaldı....

0
0
yanıtYanıtla
Adıyok:

Bu güzellik değil , lütfen yaptırmayınız sevgili kızlarımız.

0
0
yanıtYanıtla
faruk:

o karari veren hakimi de içeri atın kadını öldürsünler sonra serbest kalsınlar bu nasıl bir adalet bu nasıl bir karar ya insan ölüyor sizin verdiğiniz acımasız kararlarla bir kez daha ailesi ve kendisi hani nerde bu adalet nerde vatandaşı koruyan zalimi cezalandıran masumu koruyan adaletiniz nerde yok zaten hiç olmadi olmayacak da

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title