Haberler

Botaş'ın İhalesine 15 Firmadan Teklif

BOTAŞ'ın Lapseki ilçesi için yapılacak doğalgaz boru hattı arazi etüt, harita ve kamulaştırma mühendislik işi için açtığı ihaleye 15 firma teklifte bulundu.

BOTAŞ'ın Lapseki ilçesi için yapılacak doğalgaz boru hattı projesinin arazi-etüt, harita ve kamulaştırma mühendislik işi için açtığı ihaleye 15 firma teklifte bulundu.

BOTAŞ Genel Müdürlüğü binasında düzenlenen ihalede, firmalar tarafından gönderilen teknik ve mali teklif zarflar açılarak incelendi.

İncelemede 15 firmanın idari şartnamede istenilen belgeleri sundukları tespit edildi. Belgelerin uygun olup olmadığı ise ileri tarihte yapılacak oturumda belirlenecek ve katılımcılara duyurulacak.

İhaleye teklif veren firmalar ise şöyle sıralandı:

- Ertaş Etüd Proje Harita İnşaat Mühendislik Tic. Ltd. Şti

Derya Harita Mühendislik İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. - Kent Harita İnşaat Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığı

San Mühendislik Ltd. Şti.

Sar Proje İnşaat Tic. ve San AŞ- Çekül İnşaat Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Tic. AŞ iş ortaklığı

Serpen İmar Ltd. Şti.

Günka Harita Taah. Tic. AŞ

Akdeniz Harita İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

Sepa Mühendislik, Müş. Ltd. Şti.

Sahara Mühendislik Danışma Madencilik Ltd. Şti.

Ana-Kent Planlama Yapı Yatırım Teknik Danış. Turizm En. San. ve Tic. AŞ

Özeller Mühendislik İnşaat Sanayi ve Turizm Ticaret AŞ

- Geogis Kent Bilgi Sis. Hrt. ve Çevre Müh. Taah. Tic. Ltd. Şti.

Pelit Mimarlık Mühendislik - Net Proje Mühendislik Ont. İnş. Dış Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığı

- Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik AŞ

Altyapı Mühendislik Bilişim Dan. Taah. ve Tic. Ltd. Şti. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Lapseki Botaş Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title