Haberler

Bot Yerine Terlik Gönderen Firmadan Müşteriye Tehdit İddiası

Bot yerine terlik gönderen firmadan müşteriye tehdit iddiası

Tehdit edildiğini ileri süren aile savcılığa suç duyurusunda bulundu

ADIYAMAN - Adıyaman'da internetten bot siparişi veren ve kendisine terlik yollanan kişi, çıkan haberler üzerine firmadan tehdit aldığını ileri sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Sağlık çalışanı 26 yaşındaki G.K., internetteki bir siteden 100 TL'ye bot siparişi verdi. Kendisine terlik yollanan G.K. firma yetkilileriyle iletişime geçti. İddiaya göre firma görevlileri, G.K.'ya, "Daha ne istiyorsunuz en azından terlik gönderdik güle güle kullanın" gibi sözler söyledi.

G.K. konunun haber olması üzerine ise firma yetkililerinden tehdit ve hakaret içerikli mesajlar atıldığını söyleyerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kendisine atılan mesajları da delil olarak gösteren G.K.'nın eşi C.K., "Önce tehdit içerikli mesajlar gelmeye başladı. Kendilerine 'utanmıyor musunuz milleti dolandırmaya' gibi sorular sorunca hakaretler yağdırmaya başladılar. Konuyu savcılığa taşıyacağımı söylemem üzerine ise firma görevlileri bana, 'Savcıya selam söyleyin ben çok kanala çıktım' şeklinde mesajlar attılar. Adamlar o kadar rahat ki diyecek bir şey bulamıyorum. Adamlar hem dolandırıyor hem de tehdit ediyorlar. Ben de konuyu Adıyaman Cumhuriyet Savcılığına ilettim. Bana atılan mesajları ve firmanın ürün faturalarını savcılığa delil olarak verdim. Herkesin bu tür tuzaklara düşmemesi için daha dikkatli olmasını rica ediyorum. Bu adamlar günde 10 kişiyi tuzağına düşürse günlük bin TL'den aylık 30 bin TL yapıyor. Adamlar o kadar yüzsüz ki bir de üstüne gelerek tehdit ve hakaret ediyorlar. Şikayetçi oldum ve şikayetimin arkasında durmaya da devam edeceğim. Türkiye Cumhuriyeti devletinin adaletine sonuna kadar güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Adıyaman 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title