Haberler

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Canlı Yayındaki +18'lik Hakareti Boşnakları Ayağa Kaldırdı

Güncelleme:

Boşnaklar, dün gece yayınlanan programda "Kusturmalı Boşnak s..." benzetmesi yapan Rasim Ozan Kütahyalı'yı yerden yere vurdu.

Beyaz Tv de yayınlanan Beyaz Futbol programında dün gece Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şaka sonrası akıllara durgunluk veren bir söz söyledi.

Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak s..." olarak nitelendirdi. Kütahyalı'nın bu sözü izleyenleri şoke ederken sosyal medyada Boşnaklardan ifadelere tepki yağdı. Melih Gökçek'in annesinin Kosovalı, eşi Nevin Gökçek'in ise Boşnak kökenli olduğunu hatırlatan Boşnaklar, Gökçek'e de özür çağrısı yaptı.

Sosyal medyadaki tepkilerden bazıları şu şekilde:







Kaynak: Haberler.com / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Melih Gökçek Beyaz TV Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (42)

aaa:

bunun gibi capsız adamları orada tutanlar ve destek vererek orda kalmasını sağlıyanlar a tesekkürler

47
2
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Fetö savcısı Zekeriya Öz için, gelecekte heykelini dikecekler diyen ve ardından 180 derece dönen ve şimdilerde spordan siyasete, ekonomiden magazine her konuda bir fikri olan bu şahsa ciddi anlamda kimsenin itibar etmediğini düşünüyorum.

43
5
yanıtYanıtla
mustafa:

bu adam ve eşi hala hangi yüzle televizyonlara çıkıyor.

37
1
yanıtYanıtla
murat taş:

BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE, BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE? Yazık ki bunlar çocuklarımızın karşısına adam diye çıkartılıyor.

36
1
yanıtYanıtla
usta:

doğru söz helal olsun

yanıt0
yanıt0
BBB:

zaten bunların tek yaptığı saygısızca böğürmek kimse ne dediklerini anlamıyor

36
1
yanıtYanıtla
.:

Adam olsaydık bu programlar olmazdı

27
4
yanıtYanıtla
usta:

aynen katılıyorum

yanıt0
yanıt0
murat mk:

ne kadar seviyesiz canlılar ne kadar seviyesiz bir program destegi nerden aldıkları belli

24
2
yanıtYanıtla
Turgut ÖZMÜŞ .:

Hepsi kahrolsunlar, Türk Futbolunu rezil ettiler .

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title