Haberler

Bosna Hersek'te Sergi Açan Bayar, Ahlat Kaymakamını Ziyaret Etti

Bosna Hersek'te "Ahlat Fotoğraf Sergisi" açan gazeteci ve fotoğrafçı Tuncay Bayar, Ahlat Kaymakamı Osman Dölek'i makamında ziyaret etti.

Bosna Hersek'te "Ahlat Fotoğraf Sergisi" açan gazeteci ve fotoğrafçı Tuncay Bayar, Ahlat Kaymakamı Osman Dölek'i makamında ziyaret etti.

Sergi hakkında Kaymakam Osman Dölek'e bilgi veren Bayar, Saraybosna Kış Festivali kapsamında açtığı, "Ahlat Fotoğraf Sergisi"nin, büyük beğeni gördüğünü söyledi.

Sergide Bosna halkının kendisine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Bayar, şöyle konuştu:

"Bu fotoğraf sergimizde Ahlat'ı uluslararası platformda tanıttık. Sergiyi gezenler Ahlat'ı ilk kez gördü ve tanıdı. Ahlat'ın güzelliklerini bilmeyen insanlar vardı. Ben Ahlat'ın güzelliklerini, Bosna Hersek'e aktarmanın mutluluğunu yaşadım."

Bayar ayrıca, büyük zorluklarla tek başına açtığı sergiyi, çok güzel bir şekilde sunarak, ilçenin tanıtımına büyük katkı sağladığını, bu tür festivallere, kurumların da destek vermesi gerektiğini söyledi.

Bayar, daha sonra Bosna'da açtığı fotoğraf sergisinden dolayı kendisine destek sunan Kaymakam Dölek'e teşekkür etti. Bosna Hersek Preporod Galerisi tarafından gönderilen, teşekkür belgesini Kaymakam Dölek'e takdim etti.

- BİTLİS

Kaynak: AA / Yerel

Osman Dölek Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title