Haberler

    Bosna Hersek Milli Takımı Toplandı

    Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Andorra ile oynayacakları maç öncesinde Zenitsa şehrinde toplandı.

    Bosna Hersek A Milli Futbol Takımının aday kadrosunda Süper Lig'den iki isim var. Biri İstanbul Başakşehir'den Edin Visca, diğeri ise Gaziantepspor'dan Ognjen Vranjes.

    Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Takımı Teknik Direktörü Mehmed Bazdarevic, düzenlediği basın toplantısında, 28 Mart'ta deplasmanda oynayacakları Andorra maçından galibiyetle ayrılmalarının son derece önemli olduğunu söyledi.

    Andorra'nın iyi bir takım olduğunu ve bu nedenle maça en iyi şekilde hazırlanmak istediklerini ifade eden Bazdarevic, "Milli takımımız, cumartesi günü oynanacak maçta tüm gücü ile mücadele ederek, üç puanı almak için elinden geleni yapacak" dedi.

    Andorra karşısında, milli takımın başındaki ilk maçına çıkacak Bazdarevic, rakiplerini küçümsemediklerini söyledi.

    Milli takımın 25 kişilik aday kadrosunda, Edin Dzeko, Miralem Pjanic, Vedad İbisevic, İzet Hajrovic ve Emir Spahic gibi isimlerin yanı sıra İstanbul Başakşehir'den Edin Visca ve Gaziantepspor'dan Ognjen Vranjes de bulunuyor.

    Bosna Hersek, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (EURO 2016) B Grubu'nda, 28 Mart'ta deplasmanda Andorra, ardından da 31 Mart'ta hazırlık maçında Avusturya ile karşılaşacak.

    B grubu'nda 4 maçta sadece 2 puan toplayan Bosna Hersek, bir maç eksiği bulunan Belçika'nın ardından beşinci sırada bulunuyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    İstanbul Andorra Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title