Haberler

Boşanmak İsteyen Karısını Öldürdü

Adana'da Boşanmak İsteyen Eşini Av Tüfeğiyle Vurup Öldürdüğü Belirtilen Koca, Polise Teslim Oldu.

Adana'da boşanmak isteyen eşini av tüfeğiyle vurup öldürdüğü belirtilen koca, polise teslim oldu.

Alınan bilgiye göre, Kışla Mahallesi 4477 Sokak'ta oturan belediyeden emekli güvenlik görevlisi S. K. (51), kendisinden ayrılmak istediği için tartıştığı belirtilen eşi S. K'ya (51) kızları M. (16) ve V'nin (14) gözleri önünde av tüfeğiyle 3 el ateş etti.

S. K. yere yığılırken, kapının önüne çıkan S. K, 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu. Zanlı, gelen polis ekiplerine teslim oldu.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen, yüz, göğüs bölgesi ve ayağından yaralanan S. K, kurtarılamadı.

S. K'nın yaklaşık 3 aydır eşiyle şiddetli geçimsizlik nedeniyle tartıştığı, boşanma davası açtığı, ilk duruşmanın yaklaşık 15 gün önce görüldüğü belirtildi.

Yaklaşık bir hafta önce Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışmaya başladığı bildirilen S. K'nın dün aynı mahallede başka bir ev kiraladığı, bugün de eşyalarını toparladığı sırada tartışmanın yaşandığı kaydedildi.

Polis merkezine götürülen S. K'nın, eşini çok sevdiği için ayrılmak istemediğini ancak eşinin kendisini boşayıp başka eve taşınmak istemesine dayanamadığını söylediği öğrenildi.

Çiftin, üniversite eğitimi aldığı İstanbul'a gitmek için otobüse binmeye hazırlanırken acı haberi alıp eve dönen oğulları M. K. (20), komşuları tarafından sakinleştirildi. Çiftin en büyük kızlarının ise Kahramanmaraş'ta üniversite eğitimini sürdürdüğü bildirildi.

Cenaze, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna götürüldü. - ADANA

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title