Haberler

Boşanmak İsteyen Eşe Koca Şiddeti

Kağıthane'de, tekstil işçisi Şenol Nas (37), boşanmak isteyen eşini, 10 yaşındaki kızının gözü önünde öldüresiye dövüp, bıçaklamak istedi.

Kağıthane'de, tekstil işçisi Şenol Nas (37), boşanmak isteyen eşini, 10 yaşındaki kızının gözü önünde öldüresiye dövüp, bıçaklamak istedi. Eşini, bıçakla kolundan yaralayan öfkeli koca polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, saat 16.00 sıralarında, Hamidiye Mahallesi Yağmur Sokak Numara 5/1'deki evde meydana geldi. Bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşayan Şenol Nas ve eşi Ümit Nas, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce eşini dövmeye başlayan Şenol Nas, kızının çığlıklarına rağmen cebinden çıkarttığı bıçakla eşinin üzerine yürüdü. Bu sırada evde bulunan kayınvalidesi Şenol Nas'ın önüne geçti. Evden gelen çığlıklar üzerine apartman sakinleri de olaya müdahale ederek, Ümit Nas'ı kocasının elinden kurtardı. Ümit Nas koluna isabet eden bıçak darbesi ile yaralandı. Şenol Nas ise bir süre sonra olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Boşanma aşamasında olduklarını söyleyen Ümit Nas, "Koca dayağı. Ayrılma aşamasındaydım, eve girdi, dövmeye başladı. Bıçakla üzerime yürüdü, kızımın gözü önünde bıçakladı" dedi.

Ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Nas, tedaviye alındı. Yaşanan olaylar sonrası sinir krizi geçiren ve sürekli ağlayan 10 yaşındaki Derya'yı polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kağıthane Hamidiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title