Haberler

Boşandılar İddiası Ortalığı Karıştı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün, Eşi Aylin Hanım'dan Boşandığı İddia Edildi. Sarıgül, Bu İddiaya Çok Sert Tepki Verdi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile eşi Aylin Hanım, evliliklerine son noktayı koydu. Boşanma kararını 22 Temmuz tarihindeki genel seçimler öncesinde aldıkları konuşulan Sarıgül çifti, Başkan'ın özel hayatında yaşadığı çalkantıdan kötü yönde etkilenmemesi için boşanmayı askıya aldı. Bunun üzerine, Aylin Sarıgül Almanya'daki ailesinin yanına giderek 6 ay ortadan kayboldu.

Düğüne katılmamıştı...

Türkiye'ye döner dönmez boşanma davasını açan Aylin Hanım, geçtiğimiz ay yapılan üvey oğlu Emir Sarıgül'ün düğününe katılmayarak da Mustafa Sarıgül'le aralarında yaşanan problemleri adeta kanıtlamış oldu. Sorunları bir türlü halledemeyen Mustafa ve Aylin Sarıgül, geçtiğimiz günlerde tek celsede resmen boşandı. Aylin Sarıgül'ün özel eşyalarını alarak Hilton Oteli'nde kalmaya başladığı konuşuluyor.

Bilgi üniversiteli Eda!

Bu arada, 2 çocuk babası olan Mustafa Sarıgül'ün boşanmasına neden olarak ise 24 yaşındaki üniversiteli bir genç kız gösteriliyor. İddialara göre, Başkan Sarıgül ile Bilgi Üniversitesi'nde eğitim gören Eda isimli genç kız bir süreden beri aşk yaşıyor.

İşte Mustafa Sarıgül'ün açıklaması:

26 Mart 2008 tarihli Takvim gazetesinde, 'Sarıgül ayrılık getirdi' başlıklı bir haber yer almıştır. Söz konusu haberde yer alan ifade ve iddialar tamamen gerçek dışıdır. Eşim Aylin Sarıgül ile boşanmamız söz konusu olmadığı gibi, haberde adı geçen üçüncü şahıslarla da herhangi bir ilgim bulunmamaktadır.

Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, sansasyona yönelik bu türden spekülasyonlardan uzak duracağımızı özellikle belirtmek isterim. Değerli basınımızın da aynı hassasiyeti göstereceğine inanıyorum.

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: Gecce / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title