Haberler

'Boşandığıma Pişmanım'

Sahnelere Dönen Pınar Eliçe Boşandığına Pişman Olduğunu İtiraf Etti.

SAHNELERE DÖNEN PINAR ELİÇE BOŞANDIĞINA PİŞMAN OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ.

7 yıl evli kaldığı eşi Çetin Çapan'dan 2 yıl önce boşanan Pınar Eliçe 'Orada Neler Oluyor'da boşandığına pişman olduğunu itiraf etti. Pınar Eliçe 'Çok flörtüm oldu. Ama Çetin gerçek aşkı hissettiğim ilk ve son erkekti. Hala aklımda. Ondan 2 evladım var. Geçenlerde 6,5 yaşındaki kızım 'Anne neden boşandınız? Niye bunlar bu kadar küçük yaşta başıma geldi?' diye bir soru sordu. Hüngür hüngür ağlamaya başladım. Evlatlarıma bunu yaşatmaya hakkım yoktu. Suçluyum. Keşke boşanmasaydım. Bazı geceler Çetin'e 'Hadi gel, çocuklarla beraber sofraya oturalım diyorum, gelmiyor. Onu özlüyorum. Benim kocam yakışıklı, prensip sahibi, ama bir o kadar da karizmatikti' dedi.

'Yalnız uyumaktan çok sıkılmıştım'

Pınar Eliçe boşanmasına neden olan olayı da şöyle açıkladı: 'Çetin ilgisiz davranmaya başlamıştı. Bir gün bir şey istedim 'Yapamam, ne halin varsa gör' dedi. O an anladım ki sona geliyoruz. Evliliğimizi gelip geçen kadınlar değil, eşimin bana olan ilgisizliği yıktı. Ben aşk kadınıyım. Yalnızlığa, yalnız uyumaya tahammül edemem. Sıkılırım' dedi. Pınar Eliçe sözlerine şöyle devam etti: Keşke evliyken çalışsaydım da, eşimin başını yemeseydim. Bir tostçu dükkânı açıp tost yapmaya razıydım. Eşim istemedi. Evde oturunca da böyle oldu. PINAR ELİÇE İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title