Haberler

Boşandığı Eşini Öldüren, 2 Kızını da Yaralayan Şüpheli Yakalandı

ELAZIĞ'da eski eşini öldürüp, ikiz kızlarını da yaraladıktan sonra kaçan Mehmet Hilmi A., Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışma sonucu yakalandı.

ELAZIĞ'da eski eşini öldürüp, ikiz kızlarını da yaraladıktan sonra kaçan Mehmet Hilmi A., Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışma sonucu yakalandı. Mehmet Hilmi A., 'kasten öldürme' ve 'öldürmeye teşebbüs' suçlarından tutuklandı.

Olay, 13 Aralık günü Cumhuriyet Mahallesi, Kılıçhan Sokak'ta, meydana geldi. Mehmet Hilmi A., bir süre önce boşandığı Aynur Top'un evine gitti. Burada Mehmet Hilmi A. ve Aynur Top arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet Hilmi A. yanındaki tabancayı çekerek eski eşi ve 2 kızına ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan Aynur Top, yaşamını yitirdi, ikiz olan kızları da yaralandı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla kız kardeşler Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Olayın ardından kaçan, Mehmet Hilmi A. Emniyet Müdürlüğü'nde oluşturduğu özel ekip tarafından yaptığı titiz çalışma sonrası yakaralanarak gözaltına alındı. Emniyettiki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Hilmi A., çıkarıldığı mahkemece, 'kasten adam öldürme' ve 'öldürmeye teşebbüs' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Elazığ 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title