Haberler

Boşandığı Eşi Felç Geçirince Yeniden Evlendi

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 7 yıl önce eşinden ayrılan Şaban Gargı, geçirdiği hastalık nedeniyle yatağa bağımlı kalan eşiyle yeniden evlendi.

Yunusemre ilçesi Hafsa Sultan Mahallesi'nde yaşayan Şaban Gargı ve Sevda Yamaç çifti, ikinci kez dünya evine girdi.

Evliliklerinden 20 yaşında bir oğulları olan ve 7 yıl önce bir tartışma sonucu ayrılan Sevda Yamaç ve Şaban Gargı, Sevda Yamaç'ın geçirdiği felç sonrası yatağa bağımlı hale gelmesinin arıdından ikinci kez evlendi.

Çiftin nikahı, Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memuru Meral Tuna tarafından kıyıldı. Evlendirme Memuru Tuna, çifte Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

İkinci baharını yaşadıklarını dile getiren Şaban Gargı, "Biz 23 yıllık evliyiz. 2011 yılında bir tartışma nedeniyle ayrıldık. Şimdi ikinci kez nikah kıymaya karar verdik. Eski günleri hatırladıkça bir araya gelme ihtiyacı hissettik. Eşimi ölünceye kadar seveceğim." diye konuştu.

Sevcan Yamaç da 44 yaşında olduğunu 1 ay önce felç geçirdiğini belirterek, "İkinci kez evlendiğim için çok mutluyum. Bir tek oğlumuz var. Eşimi seviyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Yunusemre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title