Haberler

Manisa'da 7 Yıl Önce Boşandığı Eşi Felç Geçirince, Tekrar Evlendiler

Güncelleme:

Manisa'da 7 yıl önce boşandığı eşi geçirdiği hastalık nedeniyle yatağa bağımlı kalan koca, felçli eşiyle tekrar evlendi.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 7 yıl önce eşinden ayrılan Şaban Gargı, geçirdiği hastalık nedeniyle yatağa bağımlı kalan eşiyle yeniden evlendi.

İKİNCİ KEZ DÜNYA EVİNE GİRDİ

Yunusemre ilçesi Hafsa Sultan Mahallesi'nde yaşayan Şaban Gargı ve Sevda Yamaç çifti, ikinci kez dünya evine girdi.

7 YIL ÖNCE BOŞANMIŞLARDI

Evliliklerinden 20 yaşında bir oğulları olan ve 7 yıl önce bir tartışma sonucu ayrılan Sevda Yamaç ve Şaban Gargı, Sevda Yamaç'ın geçirdiği felç sonrası yatağa bağımlı hale gelmesinin ardından ikinci kez evlendi.

Manisa'da 7 Yıl Önce Boşandığı Eşi Felç Geçirince, Tekrar Evlendiler

Çiftin nikahı, Yunusemre Belediyesi Evlendirme Memuru Meral Tuna tarafından kıyıldı. Evlendirme Memuru Tuna, çifte Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

"EŞİMİ ÖLÜNCEYE KADAR SEVECEĞİM"

İkinci baharını yaşadıklarını dile getiren Şaban Gargı, "Biz 23 yıllık evliyiz. 2011 yılında bir tartışma nedeniyle ayrıldık. Şimdi ikinci kez nikah kıymaya karar verdik. Eski günleri hatırladıkça bir araya gelme ihtiyacı hissettik. Eşimi ölünceye kadar seveceğim." diye konuştu.

Manisa'da 7 Yıl Önce Boşandığı Eşi Felç Geçirince, Tekrar Evlendiler

Sevcan Yamaç da 44 yaşında olduğunu 1 ay önce felç geçirdiğini belirterek, "İkinci kez evlendiğim için çok mutluyum. Bir tek oğlumuz var. Eşimi seviyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Yunusemre 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

GİYOTİN:

Hazreti ALLAH''''ımdan teyzemiz olmak üzere şuanda hastaneler, de Acillerde kliniklerde yoğun bakımda Ameliyat, ta olsun Ameliyattan çıkan ilaç kullanan özellikle maddi imkansızlar nedeni ile Ailesini kendisini Annesini Babasını Eşini Çocuklarını hastaneye götüremeyen doktora muaneye yaptıramayan ilaç alamayan 7, den 77, ye bütün insanlarımıza ALLAH''''tan acil şifalar diler ve hastalığı rahatsızlığı durumundan dolayı hayatını kaybedenlere''''de Rabbim, den gani gani gani rahmet dilerim

4
1
yanıtYanıtla
GİYOTİN:

yazdığım yazıma ilaveten Hazreti ALLAH''ımdan teyzemiz olmak üzere şuanda hastaneler, de Acillerde kliniklerde yoğun bakımda Ameliyat, ta olsun Ameliyattan çıkan ilaç kullanan özellikle maddi imkansızlar nedeni ile kendisini AilesiAnnesini Babasını Eşini Çocuklarını hastaneye götüremeyen doktora muaneye yaptıramayan ilaç alamayan 7, den 77, ye bütün insanlarımıza ALLAH''tan acil şifalar diler ve hastalığı rahatsızlığı durumundan dolayı hayatını kaybedenlere''de Rabbim, den gani gani gani rahmet diler

4
1
yanıtYanıtla
GİYOTİN:

Adamsın amca helal olsun ne olursa olsun yıllarınızı paylaştınız anma iyi anma kötü senin bu davranışın ALLAH katında büyük sevap çünkü bi çare kalmış eşinizi bırakmadınız inşaallaah yüce yaradanım sizi''de zor gününüzde yardımcı gönderir İNŞAALLAAHH. . İNŞAALLAAHH. . İNŞAALLAAAHH. . AMİİİİNNNN. . AMİİİİNNNN. . AMİİİİİİİİNNNNNNN

5
0
yanıtYanıtla
ali:

helalll

5
0
yanıtYanıtla
CEHALET:

helal olsun ne demeli sizin gibi düşünenlere çok ihtiyacımız var toplum olarak

4
0
yanıtYanıtla
Zeynep:

Rabbim.bir ömür boyu mutlu etsin inşallah çok güzel birşey yapmışsınız ......

1
0
yanıtYanıtla
HAMİDO.:

insanlık budur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title