Haberler

Boşanacakları Konuşulan Mustafa-Emina Sandal Çifti Üçüncü Çocuğu Yapacak

Güncelleme:

Magazin basınında boşanacakları yönünde haberlerle gündeme gelen ve bunu reklam malzemesi olarak kullanmaktan çekinmeyen Mustafa-Emina Sandal çifti üçüncü çocuğu yapıyor.

Sık sık boşanacak haberleriyle gündeme gelen Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal şu sıralar çocuklarıyla beraber Avusturya'da tatil yapıyor.

LONDRA'DA KUTLAMA YAPIYORLAR

Boşanacakları konuşulan Emina Sandal ve Mustafa Sandal'ın Sırbistan'da yayınlanan Gloria dergisindeki "Çift, evliliklerinin 10'uncu yılını Londra'da gözlerden uzakta kutladı" haberi kafaları karıştırdı.

Boşanacakları Konuşulan Mustafa-Emina Sandal Çifti Üçüncü Çocuğu Yapacak

2008'DE NİKAH MASASINA OTURMUŞLARDI

Posta'nın haberine göre, Mustafa Sandal ile Sırbistan'da doğup büyüyen Boşnak asıllı şarkıcı Emina Jahovic, 13 Ocak 2008'de nikah masasına oturmuştu.

Boşanacakları Konuşulan Mustafa-Emina Sandal Çifti Üçüncü Çocuğu Yapacak

AYRILIĞI REKLAM İÇİN KULLANDILAR

Geçen Kasım'da oğulları Yaman (9) ve Yavuz'a (5) rağmen aralarına kara kedi girdi. Mustafa Sandal evi terk etti. Çift "Sorunlarımız var" dese de birbirlerinin doğum günlerini sosyal medyadan kutlamayı ihmal etmedi. Geçen hafta aynı gün yeni şarkılarını duyurmaları ise "Ayrılığı reklam için kullandıkları" iddialarına neden oldu.

Boşanacakları Konuşulan Mustafa-Emina Sandal Çifti Üçüncü Çocuğu Yapacak

BİR ÇOCUK DAHA İSTİYOR

Emina Sandal dün Instagram hesabından, poz verdiği Sırp dergisi Gloria'nın kapağını paylaştı. Emina Sandal dergiye "2 oğlumuz var. Üçüncüyü kız istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Emina Jahovic Avusturya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

Kartal Şahin:

Attığınız başlığa seveyim. Çocuk yapacaklarmış, insan bırak çocuğu çocuğun tırnağının ucunu bile yapacak güçte değil. Onu rahme gönderp şekil veren büyük bir ilimle doku, organlar iskelet sistemi kas sistemi vs yaratıp dizayn eden ruhundan üfleyip yetştiren Allahdır. İnsan ancak bütün bu olup bitenleri izler durur. Yaptığı şey sadece işin başında içgüdülerine izin vermektir. Onun için çocuk yapmak tabiri çok laubali, yersiz ve komik.

4
6
yanıtYanıtla
Ardahanli:

Reklam icin yapmadiklari yok

4
3
yanıtYanıtla
EROL:

Tayyibi dinlemişler

3
3
yanıtYanıtla
Tostçu Halim:

şeyma şubaşı duy bunları kııızz kezm-bannn

2
3
yanıtYanıtla
harika:

bencede yapsinlar 3- 4 cocuk durumlari iyi neden olmasin cokta yakisan cift Allah bir ömür boyu birlikteliklerini Daim etsin.

3
1
yanıtYanıtla
????:

Reklam yapacak başka konumu yoktu yeter artık insanları aptal yerine koymayın ne yapacaksanız cehennemin dibine yapın çokta önemliydi sizin boşanmanız çocuk yapmanız

3
0
yanıtYanıtla
Ruzgarin Oglu:

Karaktersiz insanlar. 3 kurus icin kendinize 30 liralık kotu soze layik ettiniz.

0
1
yanıtYanıtla
hande:

gerekçe ne olursa olsun gerçek bir anne çocukları için bunu yapmalıydı. . tebrikler doğru karar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title