Haberler

    Borussia Dortmund, Köln'e 2-1 Yenildi

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Borussia Dortmund, Köln deplasmanından eli boş dönerek üst üste üçüncü yenilgisini aldı.

    Bundesliga'da 8.hafta karşılaşmalarında sıkıntılı günler geçiren Borussia Dortmund, Köln'e konuk olduğu maçta sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrılarak üst üste beşinci maçta da galibiyetle tanışamadı.

    Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olan Alman devinde İlkay Gündoğan 434 günlük aradan sonra sahalara dönerek maça ilk 11'de başlarken, sakatlıktan kurtulan Marco Reus da sahadaki yerini aldı.

    VOGT, KÖLN'Ü ÖNE GEÇİRDİ

    Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da net gol fırsatı üretme konusunda güçlük çekse de, ev sahibi ekip 40. dakikada golü buldu. Risse'nin arapasında topla buluşan Kevin Vogt, ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşla fileleri havalandırdı: 1-0. Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da sonucunu belirleyen gol oldu.

    CIRO EŞİTLİĞİ SAĞLADI

    Borussia Dortmund ikinci yarıya ise hızlı başladı. 48'de Reus'un pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Ciro Immobile sağ ayağıyla yaptığı düzgün vuruşla skora dengeyi getirdi.

    ZOLLER GALİBİYETİ GETİRDİ

    Golden sonra Dortmund baskısını sürdürse de Köln savunmasını açmayı bir türlü başaramadı. 74'te Yuya Osoko'nun pasında ön direkte vuruşunu yapan Zoller, maçın, 90 dakikanın sonucunu belirleyen golü attı: 2-1.

    Bu galibiyetle Köln puanını 9'a yükseltirken, Borussia Dortmund ise 7 puanda kaldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Galatasaray Köln Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title