Haberler

Boru Sektörü Buluşuyor

Boru ve Ek Parçaları Fuarı'nın Üçüncüsü, 22â–25 Mart 2007 Tarihleri Arasında İstanbul'da Gerçekleştirilecek.

Boru ve Ek Parçaları Fuarı'nın üçüncüsü, 22–25 Mart 2007 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek.

İhlas tarafından düzenlenen fuarda, İSKİ tarafından geçen sene düzenlenen ve sektörde büyük yankı uyandıran "Tarihi Borular Sergisi" bu sene de tekrarlanacak. Ayrıca İSKİ, "Tarih Boyunca İstanbul'a Su Temin Yöntemleri ve Su İletim Malzemeleri" konulu konferansı ile kamuoyuna bilgi sunacak. İGDAŞ ve UGETAM tarafından gerçekleştirilecek olan "Polietilen Malzeme Bilgisi ve Elektrofüzyon Kaynak Tekniği" ve "Çelik Boru Malzeme Ve Kaynak Bilgisi" konulu konferansların da sektörde ilgi uyandırması bekleniyor.

SERGİLENECEK ÜRÜNLER

Katılımcı markaların fuarda sergilemesi beklenen ürün grupları şöyle:

Plastik Borular, Demir Borular, Çelik Borular, Bakır Borular, Beton Borular, Metal Borular, Galvaniz Borular, Dökme Borular, Asbest Borular, Alüminyum Borular, Termal Borular, Boru Hammaddeleri, Boru Üretim Makineleri, Teknoloji Ekipmanları, Ölçme ve Kontrol Ekipmanları, Ek Parçalar.

Ağırladığı profesyonel ziyaretçi ile hedefine nokta vuruşları yaparak ulaşan fuara bu sene; belediye yetkilileri, müteahhit şirketler, kamu kuruluşları, mühendis ve mimarlar, Tarım Kredi Kooperatifleri, ziraat daları, denizcilik endüstrisi, yapı malzeme satıcıları, yapı marketleri, nalburlar, tesisatçılar ve uygulayıcılar, akademisyenler ve yan sektörler katılacak.

YURTDIŞI İLGİSİ

Fuara; Almanya, İtalya, İngiltere, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Rusya, Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri, Kore, Tayvan, Hindistan, Avusturya, Polonya, Yunanistan, Mısır ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden markalar katılacak.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title