Haberler

Borsa Paf'ı Sordu

Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun, "Sivasspor Maçına Paf Takımı ile Çıkacağız" Açıklaması İMKB'yi Harekete Geçirdi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu’nun, "Sivasspor maçına PAF takımı ile çıkacağız" açıklaması İMKB’yi harekete geçirdi.

İMKB, siyah beyazlılara, "PAF takımı ile oynarsanız, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş hissesi alan yatırımcıları zarara uğratırsınız" uyarısında bulundu. Yönetim bunun üzerine konuyu gözden geçirme kararı aldı. Son karar cuma günü.

SÜPER Lig’deki hakem hatalarına tepki olarak bu hafta oynayacağı Sivasspor maçına PAF takımı ile çıkmayı planlayan Beşiktaş Yönetim Kurulu’nun kesin kararı cuma günü belli olacak. Siyah beyazlı kulübün bünyesindeki Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, borsaya açık bir şirket olduğu için olaya İMKB de (İstanbul Menkul Kıymetler Borsası) dahil oldu. İMKB, Beşiktaş Kulübü’ne bir yazı göndererek, Sivasspor maçına PAF takımı ile çıkma kararlarının kesin olup olmadığını sordu ve, "Böyle bir şey yaparsanız Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş hissesi alan yatırımcıları zarara uğratırsınız" uyarısında bulundu.

Beşiktaş Yönetim Kurulu da İMKB’nin bu uyarısının ardından, maçlara PAF takımı ile çıkma düşüncesini gözden geçirme kararı aldı. Siyah beyazlılar, İMKB’ye gönderdikleri cevap yazısında, konu ile ilgili kararın cuma günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında verileceğini bildirdi. Açıklamada, şöyle denildi:

Toplantı yapılacak

"Yönetim kurulumuzun son dönemde yaşanan hakem olaylarına tepki olarak hafta sonunda kulübümüzün Sivasspor ile yapacağı maça PAF takımıyla çıkacağına dair düşüncesi bulunmaktadır. Ancak konu, cuma gününe kadar yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında netlik kazanacaktır. Alınan yönetim kurulu kararı, ayrıca özel durum açıklaması olarak kamuoyuna bildirilecektir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title