Haberler

Bornova'da Bilinçli Anneler Yetişiyor

Güncelleme:

Bornova Belediyesi'nin doğuma hazırlık amacıyla açtığı 'Gebe Eğitim Sınıfı'ndan mezun olan yeni anneler katılım belgelerini aldı.

Bornova Belediyesi'nin anne adaylarını doğuma hazırlamak ve bebek bakımıyla ilgili konularda bilinç düzeyini artırmak için düzenlediği 'Gebe Eğitim Sınıfı' yeni mezunlarını verdi.

4 haftalık 'Gebe Eğitim Sınıfı' eğitimlerine katılan anne adayları katılım belgesi almanın mutluluğunu yaşadı. Bazı katılımcılar doğumu beklerken bazıları ise minik bebekleriyle belgelerini aldı. Kadınlar, aldıkları eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Bornova Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Nurcan Çakır, verilen eğitimin hem annelerin sağlıklı bir hamilelik geçirmesi hem de çocukların en başından itibaren doğru yetiştirilmesi için önem taşıdığını söyledi.

Kadınlarımıza desteğe devam edeceğiz

Doğuma hazırlık, bebek ve anne beslenmesi, babanın rolü, bebek odasının düzenlenmesi, aile planlaması gibi konuların işlendiği eğitimlerin verildiği derslerin anne adaylarının bilinçlenmesinde büyük önem taşıdığını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Kadınlarımıza hayatlarındaki en önemli süreci yaşarlarken destek olmaya devam edeceğiz. Eğitimlerimize yeni anne adaylarımızı da dahil edeceğiz" dedi. Başkan Atila, eğitime katılanlara katılım belgelerini verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Olgun Atila Bornova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title