Haberler

Genç Adam, Borçları Yüzünden Tartışma Yaşadığı Babasını Öldürüp Kamyonete Sakladı

Güncelleme:

Aksaray'da borçları yüzünden babası ile tartışan genç adam, babasını av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra kamyonetin arkasına sakladı. Kız kardeşinin cinayeti itiraf etmesinin ardından genç adam gözaltına alındı.

Aksaray'da babası ile borcu yüzünden tartışan şahıs, babasını av tüfeğiyle kafasından vurarak öldürdükten sonra kamyonetin kasasına sakladı. Kız kardeşinin olayı itiraf etmesi ile zanlı yakalandı.

GENÇ ADAM, BORCU YÜZÜNDEN TARTIŞMA YAŞADIĞI BABASINI ÖLDÜRDÜ

Olay, Aksaray'ın merkeze bağlı Bağlıkaya beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüklü miktarda borcu olduğu iddia edilen Aziz C. (30), babası Ali C.'nin (50) borcunu öğrenmesi sonucu tartışmaya başladı. Sabah erken saatlerde yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Aziz C. evde bulunan av tüfeğini alarak kız kardeşi Rukiye C.'nin (28) yanında yakın mesafeden babasının kafasına bir el ateş etti. Baba Ali C. hayatını kaybederken, Aziz C. babasının cansız bedenini kız kardeşini de öldürmekle tehdit ederek bahçelerinde bulunan kamyonetin kasasına taşıyarak sakladı.

KIZ KARDEŞİ, CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Akşama kadar Ali C.'yi görmeyen ailenin diğer fertleri, durumdan şüphelenerek aramaya başladı. Her yeri aradıktan sonra bir sonuca ulaşamayan aile fertleri, akşam saatlerinde kamyonetin kasasına malzeme yüklemek isterken Ali C.'nin kanlar içinde cansız bedeni ile karşılaştı. Ne olduğunu anlamayan aile fertleri durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri, Ali C.'nin öldüğünü belirledi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatırken, Rukiye C. olayı itiraf etti. Bunun üzerine jandarma ekipleri Aziz C.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aksaray 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

vanlı:

milet kafayı yedi babaya el kalkarmı hayatını karartın

10
0
yanıtYanıtla
XXX:

tamamen yanlış din iman diyerek kafa kesen arabın peşinden gitmekten her türlü musibet terör bu insan ve toplumlardan eksik olmuyor

yanıt4
yanıt5
XYZ:

yobaz İSVEC Te hiç dinden imandan bahsedilmez ama dünyanın nedense en huzurlu en dürüst en ahlaklı refah ülkesidir sen önce kendini sorgula

yanıt6
yanıt3
İSVEÇTEN:

Din imandan bahsedilmez dediğin İSVEÇ krallıkla yönetilir. Ve sıkıysa kilisenin emrinden çıksın. Boş boş konuşmayın

yanıt0
yanıt0
hanisöz:

ülkede hızla ahlak erozyonu yaşanıyor, dünyanın en hızlı dinsiz imansız toplumu olma yolunda ilerliyoruz

7
2
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

Allah hiç kimseyi imansız bırakmasın.:(((Amin

7
2
yanıtYanıtla
Yorgo Sirtakis:

Osmanlıyı Çok Özledik.Osmanlı hükümeti Olsaydı Aslaa Böyle Olaylar Olmazdı.

3
5
yanıtYanıtla
isim:

osmanlıyı da batıran borçlarıydı. 2000 yada 2001 yılında osmanlının ingiltere ve fransaya olan borçları bitti ve bunları ödeyen osmanlı torunları değil TÜRKİYE CUMHURİYETİ ödedi

yanıt1
yanıt1
Emekli48:

Allahın Öf... bile demeyin dediği anne-baba katledebiliyorsa, insanlık bitmiş demektir. Kıyamet yakın...

5
0
yanıtYanıtla
Huriye Nine:

En üzüldüğüm konu:Gençlere tatlı dilli konuşmayı öğretmedik:((

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title