Haberler

İstanbul'da Bonzai Tuzağına Düşen Yabancıların Hali Yürek Burktu

Güncelleme:

Birçok genci ağına düşüren bonzai tuzağına İstanbul'daki yabancılar da yakalandı. Bonzai içtikten sonra köşe başlarında sızan Afrika ve Bulgaristan uyruklu gençleri görenler şaşkına döndü.

İstanbul'da bonzai adlı uyuşturucu maddeyi kullandıktan sonra sızan Afrika ve Bulgaristan uyruklu iki genç, görenlerin yüreklerini burktu. Gençlerin içler acısı hali, kameralara da yansıdı.

BONZAİNİN ETKİSİYLE SIZDILAR

Beyoğlu ve Şişli'de iki yabancı şahsın bonzainin etkisiyle kendini kaybettiği anlar kameralara yansıdı. Biri Afrika, diğeri ise Bulgaristan uyruklu olduğu öğrenilen iki kişinin bonzai maddesinin etkisiyle kendini kaybettiği anlar kameralara yansıdı.


VATANDAŞLAR ŞAŞKINA DÖNDÜ

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda içtiği uyuşturucunun etkisiyle yere yığılan Afrika uyruklu şahıs her gün binlerce kişinin kullandığı yolda yerde hareketsiz şekilde uzun süre yattı. Sahsı gören vatandaşlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

KENDİSİNİ ÇİMLERE BIRAKTI

Mecidiyeköy'de bir alışveriş merkezinin önünde oturan Bulgaristan uyruklu şahsın ise kullandığı bonzainin etkisiyle kendini kaybettiği görüldü. Oturduğu yerde sabit duramayan şahıs, kendini bir süre sonra çimlere attı. Kameralara yansıyan görüntüler yürek burktu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bulgaristan İstanbul Beyoğlu Afrika 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title