Haberler

Bonzai Kullanan Taksici Direksiyon Başında Sızdı! O Anlar Kamerada

Güncelleme:

İstanbul'da bonzai kullanan taksi sürücüsü, direksiyon başında sızdı. Çevredeki vatandaşlar bonzai etkisiyle sızan sürücüyü kendine getirmek için büyük çaba harcadı.

Gaziosmanpaşa'da ticari taksi sürücüsü bonzai diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçerek direksiyon başında sızdı. Çevredeki vatandaşlar bonzainin etkisiyle sızan sürücüyü kendine getirmek için dakikalarca uğraştı.

BONZAİ KULLANAN TAKSİ SÜRÜCÜSÜ DİREKSİYON BAŞINDA SIZDI

Olay, akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 TBH 24 plakalı otomobil ile ticari taksicilik yapan kimliği belirsiz sürücü, bonzai diye tabir edilen sentetik uyuşturucu madde kullandı. Uyuşturucu maddenin etkisiyle taksi sürücüsü yolda hareket halindeyken bir süre sonra kendinden geçerek direksiyon başında sızdı.

VATANDAŞLAR KENDİNDEN GEÇEN SÜRÜCÜYÜ AYILTMAK İÇİN DAKİKALARCA UĞRAŞTI

Trafikte ilerleyen sürücü kaldırıma yavaş bir şekilde çarparak durdu. Durumu gören çevredeki vatandaşlar sürücüye yardım etmek için geldiklerinde gördükleri karşısında şoka uğradı. Vatandaşlar kendinden geçen sürücüyü ayıltmak için dakikalarca uğraştı. Çalışmalarında başarılı olamayan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler sürücüyü kendine getirerek polis merkezine götürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gaziosmanpaşa 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (21)

A.BERAT ADIGÜZEL:

Sonra niye UBER. Taksicilerin çoğunda her türlü pislik var.

17
1
yanıtYanıtla
M.AYDIN:

Bir taksicinin yaptığını 20000 taksiciye mal etmeyin diyen taksici arkadaş bir polisin yaptığını bütün polislere mal ederken bişey demiyordunuz

11
3
yanıtYanıtla
KÜTÜBANE SORUMLUSU:

LANET OLSUN KİM BUNLARIN ELİNE VERİYOR ŞEYİ YANİ EHLİYETİ ÖMÜR BOYU MEN EDİN YOLLARA ÇIKMASIN BİRDAHA VE TAKİP EDİLSİN KORSAN TAKSİLİK YAPMASINA FIRSATTA VERİLMESİN

14
0
yanıtYanıtla
İnceden demokrasi:

Über silip süpürecek sizi

12
1
yanıtYanıtla
VATANDAS:

Ha pkk ha Türkiyedeki taksiciler ne fark var? Bence taksiciler daha kötü, pkk belli kesime pislik yapiyor taksiciler herkese pislik yapiyor. Aklim almiyor devlet savci kimse yokmu ülkede bunlara karsi önlem alacak?

9
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Embesil cahil. . Sen nasıl Pkk ile Taksicileri aynı kefeye koyarsın? İnsanlar kelle koltukta hizmet veriyor . .

yanıt0
yanıt3
Ali:

Bu taksicini plakasini iptal edip ,bu taksiciyide adam oldurmeye tesebbusden iceri tikmak lazim can tasiyorsa yapmicak bu pisligi

11
0
yanıtYanıtla
Samsunlu:

Kim bunlara ailesini emanet edecek ya hakketen sorun büyük.uberi getirin kardesim her taraf keş dolu.

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gaziosmanpasada artık bu görüntüler çok sıradanlastı.

8
0
yanıtYanıtla
Taksi denince:

Aklıma kötü araba, kötü bir hizmet, güven vermeyen şoför, dalaveyle paranın kaptırılması, gidecek yere geç gidilmesi geliyor nedense, yani bende hemen baş ağrısı yapıyor ve mümkün mertebe tercih etmem

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title