Haberler

Bonservis Personeli Satıştaki Başarısını Mutfakta da Gösterdi

Bonservis, Düzenlediği "En Büyük Şef Bizim Şef" Yarışmaları İle Katılımcılara Heyecanlı Ve Keyifli Bir Zaman Yaşattı.

Bonservis'in gıda danışmanı ve sektörün deneyimli isimi Eğitmen, Usta, Aşçı Emrullah Gümüştaş ile birlikte düzenlediği En büyük Şef Bizim Şef yarışmalarının ilki 11 Haziran'da, ikincisi ise 18 Haziran'da City Cooks'da gerçekleşti. Bonservis satış ekibinin hünerlerini mutfakta da sergilediği yarışmalara, 2'şer kişiden oluşan 12 grup katıldı.

Emrullah Gümüştaş'ın beslenme, pişirme teknikleri ve mutfakta maliyet yönetimi ile verdiği bilgiler ile başlayan yarışmalar, mönülerin tarif edilmesi ile start aldı. Ekiplerin uyumunun tam puan aldığı ve jürinin not vermekte zorlandığı yarışmalarda, Şanlı Özkan - Murat Fırat ile Bucu Aladağ-Ercan Gülcan ikilileri birincilik aldılar.

Ayrıca yarışmalar sonrası katılımcılara Emrullah Gümüştaş tarafından hazırlanan bir kitapçık dağıtıldı. Kitapçıkta Yemeği Etkileyen Faktörler, İnsanların Yemek Yemelerini Etkileyen Faktörler, Yemek Pişirme Yöntemleri, büyükbaş, küçükbaş, kanatlılar ve deniz ürünleri kesim şekilleri, et ve et ürünlerinin saklama koşulları gibi konulara değiniliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title