Haberler

bomontiada'da Bu Hafta

bomontiada'da bu hafta Babylon x bomontiada Avlu etkinlikleri kapsamında Astrofella sahne alıyor.


Etkinliklerin tümü ücretsiz gerçekleştirilecek.

Türkiye alternatif müzik sahnesinin enerjisi yüksek ekiplerinden Astrofella, 12 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.30'da babylon x bomontiada Avlu'nun konuğu oluyor. Astrofella, elektronik müziği rock elementleri ile birleştirerek heyecan verici ritimler ortaya çıkartıyor. Farklı disiplinlerden enstrümanlar ile hem bestelerine hem de seslerine renk ve derinlik katan grup, bu zengin içeriği canlı performanslarına da yansıtıyor.

Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı ödülünü kazanan On Body and Soul, uyumanın ve uyanıklığın, zihnin ve cismin ikiliği üzerine, alışılmamış bir aşk hikayesini anlatıyor. Usta Macar yönetmen Ildiko Enyedi'nin 18 yıl aradan sonra çektiği ilk film, TV+ ile Açık Havada Başka Sinema kapsamında 16 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21.30'da bomontiada avluda gösteriliyor.

Jon Larsen'ın "dünyadaki yeni nesil gypsy caz müzisyenlerinin en özgünlerinden biri" olarak tanımladığı Kaan Mete, Kaan Mete Gipsy Trio, Dee Dee Bridgewater, Raul Midon ve Stacey Kent ile aynı sahneyi paylaşan Sibel Köse'yle birlikte 18 Ağustos Cuma akşamı saat 20.30'da Avluda Caz kapsamında bomontiada'da.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title