Haberler

Bombay: Angelına Jolıe'ye Protesto

Amerikalı film yıldızı Angelina Jolie, bir film çekimi için bulunduğu Hindistan'da, korumalarının davranışlarını protesto edenlerden dolayı bir medresede mahsur kaldı.

Hindistan'ın mali merkezi Bombay'daki olayda, korumaları Jolie'nin yolunu açabilmek için yarım saat uğraşmak zorunda kaldı. Pakistan'da 2002 senesinde Müslüman militanlar tarafından kaçırılan ve daha sonra öldürülen Amerikalı gazeteci Daniel Pearl'ün hayatının anlatıldığı "A Mighty Heart" filmi için medresede bulunan Jolie'nin korumalarının, medresedeki çocukları itiştirip onlara sert muamelelerde bulunmaları çocukların ebeveynlerini kızdırdı. Film ekibi, Encümen-i İslam adındaki medresede bir polis karakolunu canlandırmak için çalışıyordu. Öğrencilerden birinin babası Server Sıddık, "Jolie'nin korumalarında edep yok. Kadınları çekiştirdiler" diye konuştu. Çocukların da polis üniformaları içinde silahlı kişiler görmekten korktukları ifade edildi.

Yarım saatlik mücadeleden sonra Jolie'nin medreseden çıkarılabildiği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title